Διαφήμιση για διακοπές στην κατεχόμενη Κύπρο, στο Μετρό του Λονδίνου

Η εν λόγω φωτογραφία ανέβηκε πριν από μερικές ώρες στο facebook από έναν Κύπριο που διαμένει στο Λονδίνο και απεικονίζει μια διαφήμιση που υπάρχει στο Underground, και συγκεκριμένα στον πολυσύχναστο σταθμό του Covent Garden.

 


Article featured image
Article featured image

Πέραν από τη φωτογραφία της Κερύνειας και την αναφορά στη «Βόρεια Κύπρο», διαφημίζεται και ένα website από το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες για διακοπές στην κατεχόμενη Κύπρο.

Μπαίνοντας σε αυτό, θα δεις αρκετά ψέματα σε σχέση με τα γεγονότα του 1974.

«Δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά στην αλήθεια, πουθενά οι λέξεις ‘παράνομη’ ή ‘παράνομη κατοχή’», γράφει χαρακτηριστικά στο facebook ο συμπατριώτης μας που πόσταρε την εν λόγω φωτογραφία.

Αντί αυτού, θα δεις να λέει κάπου πως «μια σειρά των γεγονότων οδήγησε τη Βόρεια Κύπρο στην ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της από το Νότο το 1974».

Όταν λέμε σειρά γεγονότων, εννοούμε προφανώς την παράνομη τουρκική εισβολή, έτσι δεν είναι;

Ας ενημερώσει κάποιος τους κύριους στην εν λόγω εταιρεία ότι αναφέρονται σε ένα ψευδοκράτος που αναγνωρίζεται μονάχα από την Τουρκία και ας γίνουν παράλληλα τα ανάλογα διαβήματα για να κατέβει τόσο η προσβλητική για την Κύπρο διαφήμιση όσο και η ιστοσελίδα-απάτη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ