Το μήνυμα του Ομπάμα από την Ακρόπολη [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Λευκός Οίκος, ο Αμερικανός πρόεδρος στέκεται στον Ιερό Βράχο και μιλάει όμορφα για την Ελλάδα.

 


Article featured image
Article featured image

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγες ώρες το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα από την Ακρόπολη με ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου στο Facebook.

To βίντεο δείχνει αποσπάσματα από την επίσκεψη του Ομπάμα στην Ελλάδα και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και περιλαμβάνει το μήνυμα για τη δημοκρατία που εστάλη με φόντο τον Παρθενώνα.

«Στο τελευταίο μου ταξίδι στο εξωτερικό ως πρόεδρος, επιτέλους είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ την Ελλάδα και να γνωρίσω την όμορφη ιστορία αυτής της χώρας. Με το να στέκεσαι στην Ακρόπολη, την γενέτειρα της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών αξιών των Αμερικανών, κερδίζεις μια προοπτική για τη σημασία της διακυβέρνησης του λαού, από το λαό, και για το λαό -και του πώς οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως εθνικότητας, αποφασίζουμε για το τι χώρα θα έχουμε, τα ιδεώδη που θα επιδιώκουμε και τις αξίες που θα μας καθορίζουν», αναφέρεται στην εισαγωγή του βίντεο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ