Το απόλυτο κυπριακό καψουροτράγουδο των γιορτών λέγεται «Μελομακάρονα»

Στη Λεμεσό είναι γυρισμένο το βιντεοκλίπ ενός τραγουδιού που κολλάει στο μυαλό σου με την πρώτη, μέσω του οποίου οι δημιουργοί του προσπαθούν απλώς να απαλύνουν τον πόνο του χριστουγεννιάτικου χωρισμού.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόσφατα, ένα δημοσίευμα αναφερόταν σε μια επιστημονική έρευνα για τα τραγούδια που κολλάνε στο μυαλό μας, η οποία μάλιστα συνοδευόταν από μια λίστα με τα 10 πιο «κολλητικά» από αυτά. Δεν ξέρουμε πως προέκυψε η λίστα αυτή, σίγουρα όμως το νέο τραγούδι των Γαβ με τίτλο «Μελομακάρονα» θα ΄πρέπει να τους κάνει να αναθεωρήσουν πάραυτα.

Είναι ότι πιο κολλητικό μπορεί να ακούσει κάποιος αυτή την (εορταστική) περίοδο. Ένα ψυχοπονιάρικο σουξέ για τον χωρισμό των γιορτών, το οποίο μάλιστα δίνει πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορεί κάποιος να τον διαχειριστεί (ανώδυνα), αλλά και εξηγώντας γιατί τα μελομακάρονα αποτελούν το καλύτερο βάλσαμο.

 

«…μελομακάρονα, όσα ποτέ δεν είδες,

να πας στο διάολο κι εσύ, μαζί με τις θερμίδες»

 

Αν αυτός ο βγαλμένος από τη ζωή και πασπαλισμένος με αμυγδαλόψιχα και σιροπιασμένος στίχος δεν είναι catchy τόσο όσο για να σου βιδωθεί στο μυαλό, τότε πάμε πάσο.

Και που να δεις ακόμα το βιντεοκλίπ. «Ένα μόνο σου λέω: Γκρο πλαν Αρίστη Πουλλή με Μαρίνα Αμπράμοβιτς». Η ατάκα αυτή του εκ των μελών της μπάντας, Γιάννη Χρηστίδη, μας έκανε να αδημονούμε για το βίντεο. Και τελικά… το αποτέλεσμα είναι μακράν ανώτερο των προσδοκιών μας. Αριστούργημα!

Ναι, αυτά τα Χριστούγεννα θα παίξουν πολύ τα «Μελομακάρονα»! Αυτό θα είναι το απόλυτο σουξέ των γιορτών. Ποιοι Wham και ποια Mariah Carey; Ένα είναι το επιφώνημα: Γαβ. Και ένα είναι το είδος: Jazzy σκυλάδικο (ή ψυχοσκυλάδικο όπως το προσδιορίζουν οι ίδιοι) made in Cyprus.

 

ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ LIVE ΤΩΝ ΓΑΒ

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ