Ένας αλλιώτικος Άγιος Βασίλης που χαρίζει χαμόγελα σε συνανθρώπους μας

Πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη της κοινωνίας και συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια του «Hope For Children» CRC Policy Center, η DHL Express Κύπρου, συνεχίζει να προσφέρει χαρά και στήριξη κατά τη διάρκεια των εορτών.

 


Article featured image
Article featured image

Η εταιρία ανέλαβε την μεταφορά των «Πακέτων Αγάπης» σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές ή άλλες δυσκολίες.  

Ο Γενικός Διευθυντής της DHL Express Κύπρου, κ. Βαλεντίνος Πιριπίτσης, εκτελώντας χρέη Άγιου Βασίλη μπήκε μαζί με τα ξωτικά του στο κίτρινο βαν της εταιρίας, και με πολλή συγκίνηση, παρέδωσαν τα πακέτα και χάρισαν χαμόγελα στους συνανθρώπους μας.

Ο κ. Πιριπίτσης, τόνισε την σημασία της στήριξης του έργου, δηλώνοντας: «Το έργο που επιτελεί το ‘Hope For Children’ CRC Policy Center είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο και θεωρώ ότι είναι ευθύνη μας να συμβάλουμε σ’ αυτό με όποιο τρόπο μπορούμε.

Η στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες βρίσκεται στο επίκεντρο της κοινωνικής μας δραστηριότητας και το συναίσθημα της προσφοράς είναι πραγματικά απερίγραπτο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας, για να κρατήσουμε τη μαγεία των γιορτών ζωντανή γι’ αυτά τα παιδιά».  

Η πρωτοβουλία αυτή, εμπίπτει στα πλαίσια του «Προγράμματος Εξάλειψης της Παιδικής Φτώχειας» που υλοποιεί το ‘Hope For Children’ CRC Policy Center, με σκοπό να χαρίσει χαρά και χαμόγελα στις οικογένειες οι οποίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το 2013 και από τότε παρόμοιες ενέργειες αποστολής πακέτων, γίνονται 2-3 φορές τον χρόνο. Η DHL Express Κύπρου ήταν από την αρχή δίπλα στο ‘Hope For Children’ CRC Policy Center προσφέροντας ενεργά και υποστηρίζοντας τις ανάγκες του προγράμματος.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ