Μάθε γιατί ο Άγιος Βασίλης του Mall of Cyprus είναι ο αληθινός

Τον έχουμε δει από κοντά, φωτογραφηθήκαμε μαζί του και μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για έναν γελαστό κυριούλη, με μεγάλη λευκή γενειάδα, ο οποίος είναι ευτραφής τόσο όσο χρειάζεται για να είσαι ο Άγιος Βασίλης. Ο Santa Claus Pakkanen (κατά κόσμο Timo Alarik Pakkanen) ζει στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και τα τελευταία 55 χρόνια κάνει αυτό το επάγγελμα. Είναι ο Άγιος Βασίλης!

Είναι δυνατόν να κάνεις έναν ρόλο για περισσότερο από μισό αιώνα και να μην μπεις στο πετσί του;

Κάθε χρόνο επισκέπτεται 20 χώρες και φωτογραφίζεται με κόσμο. Μάλιστα, όπως μας δήλωσαν τα μέλη της ομάδας EIKON STUDIO (της Ειρήνης Θεοδώρου) που κάνουν τις φωτογραφήσεις αυτές τις μέρες στο The Mall of Cyprus, ο Santa τούς είπε πως είναι οι πλέον επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάζεται. Ενδεχομένως ο κύριος Timo να είναι ευγενικός και να λέει το ίδιο σε κάθε χώρα που πάει και σε κάθε ομάδα φωτογράφων με τους οποίους συνεργάζεται, πλην όμως εμείς δεν έχουμε καμιά διάθεση να αμφισβητήσουμε αυτό που λέει για την Κύπρο.

 



Οι φωτογραφήσεις στο Mall of Cyprus με τον αληθινό Άγιο Βασίλη πραγματοποιούνται από την προηγούμενη Τρίτη μέχρι και σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, από τις 15.00 μέχρι τις 19.00, με την ομάδα φωτογράφησης να χαρίζει στον Santa Claus Pakkanen αλλά και στα παιδιά και τους γονείς τους γύρω στα 1000 κλικ κάθε μέρα.

Οπότε, σήμερα Παρασκευή 30/12 είναι η τελευταία σου ευκαιρία να δεις face to face τον πραγματικό Άγιο Βασίλη και να φωτογραφηθείς μαζί του!



Πάτησε ΕΔΩ για να δεις όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μέχρι σήμερα στο Mall of Cyprus.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ