5 λόγοι που οι Κύπριοι επισκέπτονται ντεντέκτιβ

Ίσως η δουλειά με το περισσότερο… action.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Νικόλας Αριστείδου ασκεί το επάγγελμα του ντεντέκτιβ στο νησί μας, εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια.

Ζει στη Λεμεσό, είναι πρώην αστυνομικός και το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του… στην έρευνα.

Μετά από εξειδικευμένη εκπαίδευση στο εξωτερικό, άνοιξε στη γενέτειρα πόλη του, το γραφείο «Chris & Chris Services Ltd» και όπως μας αναφέρει το 99% των υποθέσεων που αναλαμβάνει καταφέρνει να τις εξιχνιάσει.

Όσοι σκοπεύουν ωστόσο να αποταθούν σε ντεντέκτιβ, για οποιονδήποτε λόγο, πρέπει πρώτα να ψάξουν καλά το άτομο που θα αναλάβει την υπόθεσή τους, αφού υπάρχουν και αρκετά γραφεία που εξαπατούν και εκμεταλλεύονται τον κόσμο.

Το γραφείο που θα αναλάβει την υπόθεσή σας, θα πρέπει να είστε σίγουροι πως διαθέτει τις απαραίτητες άδειες, καθώς τα νόμιμα γραφεία βρίσκονται κάτω από την εποπτεία της αστυνομίας.

Κι αν αναρωτιέστε ακόμα, γιατί να μπει κανείς στη διαδικασία να επισκεφτεί έναν ντετέκτιβ, δείτε πιο κάτω 5 από τους συχνότερους λόγους για τους οποίους οι Κύπριοι ζητούν τις υπηρεσίες ενός ντεντέκτιβ, όπως μας τους απαρίθμησε ο Νικόλας.

 

Απιστία

Τα περισσότερα άτομα που ζητούν τις υπηρεσίες ενός ντεντέκτιβ, είναι για θέματα απάτης. Τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες, θέλουν να ανακαλύψουν αν οι υποψίες τους για το ότι ο/η σύντροφός τους, τους απατά, είναι αληθινές ή όχι.

 

Προγαμιαίες έρευνες

Σε μερικές περιπτώσεις οι γονείς μιας κοπέλας θέλουν να δουν από που κρατάει η σκούφια του ατόμου που βγαίνει με την κόρη τους (ή ακόμα και η ίδια η κοπέλα θέλει να μάθει για το ποιόν του επίδοξου μνηστήρα)... Ο ντεντέκτιβ αναλαμβάνει να μάθει όλα όσα αφορούν στο άτομο αυτό.

 

Νεανική παραβατικότητα

Η παράξενη συμπεριφορά των νέων και ειδικότερα των εφήβων, όπως για παράδειγμα να μην πηγαίνουν σχολείο, να λείπουν από σπίτι μέχρι αργά κ.τ.λ, αναγκάζει τους γονείς να θέλουν να ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει με το παιδί τους, έτσι ζητούν την βοήθεια ντεντέκτιβ. Τις περισσότερες φορές όπως μας είπε ο Νικόλας, τα παιδιά είναι μπλεγμένα είτε με ναρκωτικά, είτε σε κύκλωμα κλοπών.

  

Εταιρείες απάτη

Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που είναι μαϊμού και εξαπατούν τον κόσμο. Έτσι, αρκετοί πριν συνεργαστούν με κάποια εταιρεία απευθύνονται σε ντεντέκτιβ, ο οποίος θα αναλάβει να ανακαλύψει αν η εταιρεία είναι πραγματική ή αν πρόκειται για απάτη.

 

Έρευνες ανταγωνισμού

Μερικά άτομα απευθύνονται σε ντεντέκτιβ για να διερευνήσει μια ανταγωνιστική τους εταιρεία και να ανακαλύψει πως ακριβώς δουλεύουν, με ποιους συνεργάζονται και όλα όσα αφορούν τη δουλειά τους, για να καταφέρουν να την μιμηθούν.

 

Αν θέλετε κι εσείς να επικοινωνήσετε με τον Νικόλα Αριστείδου, ούτως ώστε να «σκαλίσει» και τη δική σας υπόθεση, απλώς τηλεφωνήστε στο 99681175.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ