Σαριπόλου και πέριξ αλλάζουν χρώματα ξανά

Ανακοινώθηκε η φετινή ημερομηνία του Street Life Festival

 


Article featured image
Article featured image

Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 οι πολυσύχναστες οδοί των Σαριπόλου και Αθηνών στην παλιά πόλη της Λεμεσού θα γεμίσουν και πάλι με 10.000 και πλέον επισκέπτες.

Προκαθορισμένοι τοίχοι κτηρίων και σπιτιών θα γίνουν καμβάς δημιουργικότητας και πηγή έμπνευσης για πολλούς street artists της Κύπρου και του εξωτερικού. Εντυπωσιακά και αυθεντικά graffiti με έντονα χρώματα, θα ομορφύνουν τα γραφικά αυτά δρομάκια, δίνοντάς τους ένα πιο σύγχρονο χαρακτήρα.

Εκτός από τα μοναδικά graffiti, που θα ζωγραφίσουν έκπληξη και ενθουσιασμό στα πρόσωπα των επισκεπτών, τη μοναδική εκδήλωση θα εμπλουτίσουν πολλές άλλες δραστηριότητες: παζαράκι με διάφορες χειροτεχνίες, παιγνίδια, εντυπωσιακές χορογραφίες, καταπληκτικοί skateboarders, ζογκλέρ, body painters, street massage καθώς και δυνατή μουσική από τους ντόπιους DJ και συγκροτήματα.

Φέτος φιλοξενούνται οι διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες του graffiti η απρόβλεπτη Zabou από την Γαλλία και ο Kiwie από την Λετονία. Μαζί τους οι καλύτερες 30 ομάδες της Κύπρου, μεταξύ τους οι Edmon 1419, Olak, Opsis, Rate, Paparazzi και Angel. Για ακόμα μια φορά την διοργάνωση του street art έχουν αναλάβει οι 2c street και zograff στην οδό Ιφιγενείας.

 

 

Το Street Life Festival άρχισε το 2007, με σκοπό να δώσει ζωντάνια στην περιοχή με χρώματα και σχέδια, να εμπνεύσει την έκφραση, να δώσει μια πιο funky και alternative αίσθηση στην περιοχή καθώς και για να φέρει τον κόσμο πιο κοντά, προσφέροντάς τους μια ξεχωριστή διάθεση.

 

 

Εννιά χρόνια αργότερα έγινε θεσμός και αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο φεστιβάλ που διοργανώνεται στην παλιά πόλη της Λεμεσού.

Το Street Life Festival διοργανώνεται για από τα Gift and Gadgets και The Copy Shop, που βρίσκονται στην οδό Σαριπόλου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ