Ένας διαγωνισμός στη Λεμεσό σε πάει στο διάστημα

Το 4ο SpaceApps Challenge, επιστρέφει στην Κύπρο και αυτή τη φορά υπόσχεται να είναι μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο από κάθε άλλη φορά.

 


Article featured image
Article featured image

Ετοιμαστείτε για ένα διήμερο γεμάτο ενδιαφέροντες ανθρώπους, οι οποίοι ειδικεύονται στο hacking, το design και στη δημιουργία όλων όσων χρειάζονται για να ωθήσουν την ανθρωπότητα ένα βήμα παραπέρα.

Διάλεξε ποια πρόκληση θέλεις εδώ και φτάσε τις ικανότητες σου μέχρι το διάστημα. 

Το μόνο που χρειάζεται να πάρεις μαζί σου, είναι ο ενθουσιασμός σου, όρεξη για δουλειά και τις ικανότητες σου στο να λύνεις προβλήματα και να ξεπερνάς εμπόδια στα πεδία του engineering, του programming, του graphic του design και του enterpreneurship!  

Πήγαινε κι εσύ στον διαγωνισμό Space Apps Challenge Limassol και φτάσε τις ικανότητες σου, πέραν από το διάστημα. Οι συμμετέχοντες μπορεί να συμμετάσχουν μόνοι ή μαζί με την ομάδα τους, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους, να ανταλλάξουν ιδέες με άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα.

Οι νικητές που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες, θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον Διεθνή διαγωνισμό Space Apps Challenge.

Φαγητά και ποτά είναι κερασμένα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ