Η πραγματικότητα πίσω από πανάκριβα είδη πολυτελείας [σκληρές εικόνες]

Ένα pop-up store με πολυτελή δερμάτινα είδη στην Μπανγκόκ, αποτέλεσε το νέο «στόχο» της PETA, η οποία θέλησε να μετατρέψει την ευχαρίστηση του shopping σε μια σκληρή δοκιμασία μέσα από την οποία αποκαλύπτεται η βάρβαρη πτυχή της δημιουργίας των προϊόντων που διακαώς επιθυμούσαν να αγοράσουν.

 


Article featured image
Article featured image

Η PETA στα πλαίσια της νέας της καμπάνιας με τη βοήθεια του διακεκριμένου διαφημιστικού γραφείου Ogilvy & Mather Advertising Bangkok, έκρυψε στο εσωτερικό τσαντών και jacket, όλη τη βαρβαρότητα της βιομηχανίας δερμάτινων ειδών με τις ανυποψίαστες πελάτισσες να αντιδρούν με τρόμο μπροστά στο θέαμα του αίματος, των εντόσθιων και μιας παλλόμενης καρδιάς.

«Κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες ζώα, σκοτώνονται με απάνθρωπο τρόπο ή γδέρνονται ζωντανά, για να γίνουν πολυτελή παπούτσια, ζώνες και τσάντες. Το φρικιαστικό pop-up κατάστημα της PETA, θέλει να θυμίσει στους αγοραστές ότι ο μόνος τρόπος για να κρατήσουν το αίμα και τα έντερα μακριά από τις ντουλάπες τους είναι να απορρίψουν τα δερμάτινα ρούχα».

Πρόσφατα η PETA, έφερε στο φως στοιχεία που σοκάρουν σχετικά με τη βιομηχανία δερμάτινων ειδών. 

«Κροκόδειλοι στην Ταϊλάνδη εκτρέφονται στις πιο απάνθρωπες συνθήκες. Ζουν στοιβαγμένοι σε σάπιες δεξαμενές και λίμνες πριν σφαγιαστούν με βάρβαρο τρόπο και κάποια ερπετά γδέρνονται ή αποκεφαλίζονται ζωντανά», αναφέρει μεταξύ άλλων η έρευνα της PETA.

 

*Το περιεχόμενο ήταν ρεαλιστικά εφέ και όχι αληθινά όργανα


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ