Βρήκαμε δυο πισίνες με θαλασσινό νερό

Αυτό το καλοκαίρι, όσοι λατρεύουν το θαλασσινό νερό πλην όμως βαριούνται/κωλύονται να πάνε θάλασσα, ή απλώς θέλουν να αποφύγουν την άμμο, μπορούν πολύ απλά... να πάνε πισίνα.

 


Article featured image
Article featured image

Μα πως; Γίνεται; Γίνεται και βέβαια γίνεται! Όσοι βρίσκονται στην πρωτεύουσα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν βουτιές σε πισίνες με… θαλασσινό νερό, αφού το γυμναστήριο «Nicosia Gym & Spa Center», στη Λευκωσία, διαθέτει δύο πισίνες ανοικτές προς το κοινό, οι οποίες διαθέτουν θαλασσινό νερό.

Βάλτε μαγιό, αντηλιακό και απλώς επιλέξτε αν θέλετε να κολυμπήσετε στην εσωτερική, ή την εξωτερική πισίνα του γυμναστηρίου (διαθέτουν και οι δύο θαλασσινό νερό) και απολαύστε τις βουτιές σας παρέα με lounge μουσική.

Μάλιστα, η εξωτερική πισίνα είναι περιτριγυρισμένη από καταπράσινους κήπους.

Από το μπαρ του γυμναστηρίου, μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορα ροφήματα, όπως καφέδες, αναψυκτικά, χυμούς, μπύρες και κοκτέιλ, αλλά και φαγητά όπως μπέργκερ, μπριζόλες, σουβλάκια και σάντουιτς.  

Η είσοδος στις πισίνες (για όσους δεν είναι μέλη του γυμναστηρίου) είναι 7 ευρώ για ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά. Τα κρεβατάκια ενοικιάζονται προς 3 ευρώ το ένα.

 



Οι πισίνες του γυμναστηρίου λειτουργούν καθημερινά, από τις 08.00 μέχρι και τις 20.00.

Ο χώρος διατίθεται επίσης για γενέθλια, βαφτίσεις και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 22 351644, ή πατήστε ΕΔΩ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ