Το Σαββατοκύριακο πάμε Πωμό

Αν θες να βρεθείς στο πρώτο φεστιβάλ Reggae που διοργανώνεται στην Κύπρο, τότε κάνε τα κουμάντα σου και προγραμματίσου για μια μίνι εξόρμηση στον Πωμό της Πάφου.

 


Article featured image
Article featured image

Το φεστιβάλ ονομάζεται «Reggae Sunjam Cyprus» και θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Αυγούστου, στο μπαράκι «Paradise Place Music Bar».

Το διήμερο μουσικό φεστιβάλ θα φιλοξενήσει εκλεκτούς καλεσμένους από το εξωτερικό, καθώς επίσης σχήματα και Djs από την Κύπρο.

Εκεί θα ακούσεις Reggae, Roots, Dub και Dancehall. Ένα μείγμα από μελωδίες που θα σε παρασύρουν να χορέψεις με όλη σου τη ψυχή.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ και ολόκληρο το πρόγραμμα του, θα το βρεις ΕΔΩ.

Στον Πωμό θα έχεις επίσης την ευκαιρία να απολαύσεις το συνδυασμό θάλασσας και βουνού. Ένα φαινόμενο όχι και τόσο συχνό για την Κύπρο.

 

ΦΑΓΗΤΟ & ΔΙΑΜΟΝΗ

Koulla's Sandwiches

Δεν γίνεται να πας στον Πωμό και να μην κάνεις μία στάση είτε πηγαίνοντας είτε φεύγοντας, από το απάχικο σαντουιτσάδικο της Κούλλας, η οποία προσφέρει γευστικότατα σάντουιτς σε πολύ χαμηλές τιμές.

Εκεί θα φας χορταστικό σάντουιτς και θα τσιμπήσεις ελιές και ξυδάτα από το μικρό μπουφέ του μαγαζιού.

Το καλύτερο όμως σε αυτό το μέρος είναι η θέα που κόβει την ανάσα.

Θα το βρεις ελάχιστα χιλιόμετρα πριν από την είσοδο του Πωμού σε μία στροφή.

Κάνε μια στάση εκεί και θα μας θυμηθείς.

 

 

Seagull View Villa

Το βράδυ σού προτείνουμε να διανυκτερεύσεις στο γειτονικό χωριό Παχύαμμο και συγκεκριμένα στη «Seagull View Villa».

Πρόκειται για ένα όμορφο σπίτι, ιδανικό για μεγάλες παρέες, καθώς διαθέτει 4 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, πισίνα, βεράντα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κουζίνα και τραπεζαρία.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ψησταριά για να μπορείς να απολαύσεις δείπνο δίπλα στην πισίνα και με θέα την όμορφη παραλία του χωριού.

Δες ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες από τη «Seagull View Villa», για να πάρεις μια γεύση.

Για κρατήσεις: 99 828658


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ