Σε λειτουργία η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του KES College

Article featured image
Article featured image

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 τελέστηκαν σε μία σεμνή τελετή τα εγκαίνια των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του KES College στη συμβολή των οδών Διγενή Ακρίτα και Καλλιπόλεως στη Λευκωσία.

Στην αρχή έγινε αγιασμός από τον Πανιερώτατο  Μητροπολίτη Κυρηνείας κ.κ.Χρυσόστομο και ακολούθησαν τα εγκαίνια τα οποία τέλεσε ο έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστας Καδής. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Μαρίνος Μουσιούτας, συνεργάτες, φίλοι και το προσωπικό του κολλεγίου.

«Βασικός στόχος τής Διεύθυνσης τού KES College είναι η υιοθέτηση ενός νέου, σύγχρονου τρόπου οργάνωσης για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει το κολλέγιο στους φοιτητές του, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και αχρείαστη γραφειοκρατία. Υιοθετούμε ένα καινούργιο μοντέλο εργασίας, που θα χαρακτηρίζεται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ευρεία χρήση της τεχνολογίας, προσανατολισμένο σε απλές και γρήγορες, αποδοτικές και αποτελεσματικές διαδικασίες, ώστε να εξυπηρετεί τον κάθε φοιτητή/τρια τού κολλεγίου μας στις καθημερινές του ανάγκες.

Έτσι, μέσα στα πλαίσια μιας σύγχρονης εκπαιδευτικής κοινότητας δημιουργήσαμε το χώρο αυτό, που εγκαινιάζουμε σήμερα. Η Διεύθυνση τού KES College θέλοντας να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Κολλεγίου προς τους φοιτητές του αλλά και προς τους υποψήφιους φοιτητές, οργάνωσε και λειτουργεί στο νέο αυτό χώρο την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας στην οποία έχουν συγκεντρωθεί όλες οι αναγκαίες υπηρεσίες για εξυπηρέτηση τών φοιτητών του ώστε να εξυπηρετούνται από ένα και μόνο σημείο επαφής.

 

Οι Υπηρεσίες που αρχικά θα προσφέρονται στο χώρο αυτό είναι οι ακόλουθες:

-  Εισδοχή και Εξυπηρέτηση Φοιτητών

-  Συμβουλευτικές Υπηρεσίες προς φοιτητές

-  Φοιτητικά Θέματα - Online εξυπηρέτηση

-  Στήριξη Φοιτητών

-  Φοιτητική Ζωή και Δραστηριότητες

Ηλεκτρονική Μάθηση (KES College e-learning) - Θέματα Αλλοδαπών Φοιτητών

- Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+

- Θέματα Αποφοίτων

- Σταδιοδρομία

- Διασύνδεση με τον Επιχειρηματικό Κόσμο

- Συνεργασία με το Φοιτητικό Συμβούλιο



Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του KES College έχει την ευθύνη για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και πληροφοριών σε θέματα σπουδών, φοιτητικής ζωής, κανονισμών και γενικά, για τις οποιεσδήποτε ανάγκες των φοιτητών μας, κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο KES College, αλλά και μετά από αυτή!



Η υπηρεσία εδώ θα λειτουργεί χωρίς διακοπή, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 5.30 το απόγευμα, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των φοιτητών τόσο της πρωινής όσο και τής απογευματινής/βραδινής φοίτησης στο κολλέγιο.

Η προσπάθεια αυτή είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιαστεί από όλους τους φοιτητές μας οι οποίοι ήδη έχουν παρατηρήσει την ωφέλεια τής λειτουργίας τής Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας τού KES College από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας της, δήλωσε ο Ακολούθως ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του KES College, κ. Πέτρος Στυλιανού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ