Στη Λεμεσό κάνουν πάρτι για να διαλέξεις την ομάδα που θα συμμετέχεις φέτος

Ένα διαφορετικό pre carnival πάρτι, διοργανώνεται φέτος στον Πολυχώρο Ρόδι στη Λεμεσό, με σκοπό να βοηθήσει όλους εμάς να επιλέξουμε ποια στολή μας ταιριάζει και να ενταχθούμε στην αντίστοιχη ομάδα.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα πάρτι όπου ο κόσμος μπορεί να δει τις στολές από διάφορες ομάδες μαζεμένες σε ένα χώρο. Οι στολές φέτος θα μείνουν στο χώρο για 3 εβδομάδες - από τις 29 Ιανουαρίου μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2017.

Στο χώρο θα υπάρχουν καμαρίνια για να δοκιμάζεται τις στολές, ενώ οι ομάδες θα έχουν άτομο εκεί για να ενημερώνουν τους ενδιαφερομένους.

Ο Πολυχώρος Ρόδι θα είναι ανοικτός κάθε απόγευμα από τις 15:00 – 20:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00 – 13:00 και 15:00 – 19:00

Όποιες ομάδες ή άρματα ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι 26 Ιανουαρίου 2017.

Το κόστος συμμετοχής για όλη τη διάρκεια είναι € 80

Κάθε Κυριακή 29 Ιανουαρίου, 5 Φεβρουαρίου και 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιούνται διάφορα καρναβαλίστικα events και shows. Το πρώτο πάρτι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου από τις 10:00-19:00

 

Όροι Συμμετοχής Ομάδων

Οι ομάδες θα τοποθετηθούν στο χώρο βάση του αριθμού εγγραφής τους στις Πολιτιστικές Υπηρεσίες, με ακριβώς την ίδια σειρά που θα παρελάσουν και στην επίδειξη μόδας.

Κάθε ομάδα/ άρμα μπορεί να τοποθετήσει δύο στολές.

Στην επίδειξη μόδας που θα πραγματοποιείτε κάθε Κυριακή για τις στολές κάθε ομάδα δικαιούται να παρελάσει με μόνο 4 άτομα (είτε ενήλικες, είτε παιδιά, όπως θέλει αλλά μόνο 4 άτομα).

Οι ομάδες / άρματα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της ημέρας του πάρτι στις 9:00 το πρωί.

Για εγγραφές ή περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 25252577


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ