Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή στη Λευκωσία;

Λόγω φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου…

 


Article featured image
Article featured image

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, θα υπάρχουν κλειστοί δρόμοι στη Λευκωσία, για την τροχαία κίνηση λόγω της διεξαγωγής του φιλανθρωπικού αγώνα τρεξίματος «Run as One».

Οι δρόμοι θα είναι κλειστοί μεταξύ των ωρών 08.00 και 13.00.

Δείτε πιο κάτω τους δρόμους που επηρεάζονται:

Α) Η Λεωφόρος Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Προδρόμου (θα είναι κλειστή μόνο η κατεύθυνση από Λευκωσία προς Έγκωμη και επίσης η κατεύθυνση προς Έγκωμη από την Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου μέχρι 25ης Μαρτίου).

Το τμήμα της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή από την οδό 25ης Μαρτίου προς την οδό Αγίου Προκοπίου θα είναι ανοικτό για την τροχαία.

Β) Η Λεωφόρος Αρχαγγέλου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λευκοθέου/Οδό Μακεδονιτίσσης παρά το K Cineplex.

Γ) Το τμήμα της οδού Νίκου Κρανιδιώτη από τον κυκλικό κόμβο παρά την υπεραγορά ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή/25ης Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λευκωσία προς την περιοχή Έγκωμης (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη) θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Προδρόμου, των οδών Βυζαντίου, Ελαιώνων και Μακεδονιτίσσης προς τη φωτοελεγχόμενη συμβολή παρά το K Cineplex (Φώτα Τροχαίας Λεωφ. Αρχαγγέλου/Μακεδονιτίσσης/Λευκοθέου).

Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Έγκωμη/Κυκλικό Κόμβο Κολοκασίδη προς τη Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στον Άγιο Δομέτιο προς την οδό 25ης Μαρτίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ