Ίσως η πιο άβολη και kinky στιγμή δημοσιογράφου σε live ρεπορτάζ [ΒΙΝΤΕΟ]

Της αξίζει ένα μεγάλο respect για την αντίδρασή της.

 


Το να κάνεις ζωντανό ρεπορτάζ στο δρόμο ή γενικότερα σε εξωτερικούς χώρους, εγκυμονεί πολλές δυσκολίες και φυσικά πολλά απρόοπτα τα οποία θέλοντας και μη, θα βγουν στον αέρα της τηλεόρασης. Το ζήτημα είναι πώς αντιδράς και τι έκταση δίνεις την ώρα που θα σου συμβεί.

Η δημοσιογράφος του BBC πάντως, αξίζει πολλά συγχαρητήρια, αφού παρά το εξαιρετικά άβολο απρόοπτο που τις συνέβη, συνέχισε απτόητη το ρεπορτάζ της, χωρίς ούτε καν μία έκφραση που να προδίδει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η δημοσιογράφος του BBC Emma Vardy, μαζί με τον camerman βρέθηκαν έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο και σε live σύνδεση με το studio της εκπομπής σχολίαζαν το BREXIT, ώσπου από το πουθενά άρχισαν να ακούγονται φωνές και κραυγές…. σεξουαλικές.

Οι ένοχοι – φαρσέρ, οι οποίοι βρίσκονταν σε ένα βαν λίγα μέτρα πιο κάτω, αποφάσισαν να ντύσουν το ρεπορτάζ με ήχους από μία έντονη σεξουαλική πράξη για να απόσυντονίσουν την δημοσιογράφο.

Παρά την επίμονη προσπάθεια τους παρόλα αυτά, η Vardy συνέχισε απτόητη μέχρι το τέλος και δεν αναρωτήθηκε τι συνέβαινε, παρά μόνο όταν διεκόπη η σύνδεση.

 


Σχετικα

Ποια οχήματα επηρεάζονται από το νέο σύστημα τελών κυκλοφορίας

Σκάνδαλο με σχόλια παιδόφιλων κάτω από βίντεο με παιδιά στο Youtube

Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις θα φέρει σήμερα ο καιρός

Αναβολή του Παιδικού Μαραθωνίου

Αν θα κυκλοφορήσεις, αύριο Σάββατο, στη Λευκωσία, μάθε ποια σημεία θα είναι κλειστά

Ομολόγησε τη δολοφονία της αδελφής της 18 χρόνια μετά