Δηλητηρίασαν σκύλους κυνηγών στην Οδού

Το δηλητήριο τοποθετήθηκε σε κιμά, ενώ οι ιδιοκτήτες των σκύλων είδαν συγκεκριμένο αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην περιοχή, λίγη ώρα πριν το δυσάρεστο συμβάν.

 


Article featured image
Article featured image

Κατά την πρωινή εξόρμηση κυνηγών στην Οδού της επαρχίας Λάρνακας, δύο κυνηγετικά σκυλιά στάθηκαν άτυχα δυστυχώς καθώς έφαγαν κιμά μέσα στον οποίο υπήρχε δηλητήριο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στη CITY ένας εκ των ιδιοκτητών των σκύλων, λίγη ώρα πριν είδαν αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στον δρόμο μεταξύ Οδού και Φαρμακά, πλην όμως δεν έδωσαν σημασία καθότι νόμισαν ότι είναι κάποιος κάτοικος της περιοχής που έχει παρόμοιο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, περιέγραψαν στη CITY ακριβώς το αυτοκίνητο που είδαν, πλην όμως για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερα στοιχεία, από τη στιγμή μάλιστα που ο τοπικός Αστυνομικός Σταθμός των Λευκάρων, με τον οποίο επίσης επικοινωνήσαμε, δεν έχει λάβει ενημέρωση για το συμβάν.

 



 

Με αφορμή το σημερινό περιστατικό, επικοινωνήσαμε επίσης με τον κοινοτάρχη της Οδούς, Μενέλαο Φιλίππου. Ο ίδιος μας ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν κρούσμα με δηλητηριάσεις στην περιοχή, γεγονός που τους προκαλεί μάλιστα άλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα, προ λίγων ημερών υπήρξαν κρούσματα απόπειρας εμπρησμού στο χωριό, προφανώς από κάποιους που θεωρούν ότι το δηλητήριο το βάζουν οι ντόπιοι και άρα κάνουν αντίποινα. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με τον κύριο Φιλίππου, έχει γίνει και σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Να αναφέρουμε, τέλος, πως το ένα από τα δύο σκυλιά που δηλητηριάστηκαν σήμερα απεβίωσε, παρά τη χορήγηση φαρμάκων, ενώ το άλλο κατάφερε να επιβιώσει.

Κιμάς με δηλητήριο, απ’ ότι μαθαίνουμε, βρέθηκε και στον Λουβαρά, οπότε προτρέπονται οι κυνηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις εξορμήσεις τους.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ