Στους μείον 4 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία απόψε στο Τρόοδος.

Σήμερα η θερμοκρασία της περιοχής δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους 0 βαθμούς κελσίου.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το kitasweather, απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός. Οι άνεμοι εξασθενούν σημαντικά.

Συγκεκριμένα, θα πνέουν από τα βόρεια-βορειοδυτικά αρχικά 3 έως 4 μποφόρ αλλά σύντομα εξασθενούν στα 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, 9 έως 11 στα παράλια και –4 στη Χιονίστρα.

Αύριο Τετάρτη ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά όπου θα παρατηρούνται λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί, αρχικά 1-3 αλλά σύντομα θα ενισχυθούν στα 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, 17 έως 19 στα παράλια και 2 στη Χιονίστρα. Το βράδυ, ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός. Στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός. Οι άνεμοι εξασθενούν. Το βαρομετρικό χαμηλό που μας επηρέασε τις τελευταίες 2 ημέρες, έδωσε παγκύπριες βροχές αλλά με πολύ μεγάλο βροχομετρικό εύρος. Οι πιο πολλές βροχές σημειώθηκαν στο δυτικό μισό του νησιού -όπως αναμενόταν- και λιγότερες στο ανατολικό μισό. 

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα σε περιοχές του εσωτερικού σημείωσαν πτώση της τάξης των 10 βαθμών περίπου, από τους 28 βαθμούς Κελσίου σήμερα στους 18, στα παράλια η θερμοκρασία σημείωσε πτώση της τάξης των 7-8 βαθμών, από 26-27 στους 18-20.

Η μεγαλύτερη πτώση θερμοκρασίας σημειώθηκε στα ορεινά, όπου στη Χιονίστρα από 17 βαθμούς Κελσίου που έφτασε ο υδράργυρος την Παρασκευή, σήμερα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους 0 βαθμούς. Μια πτώση 17 βαθμών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ