5 εικόνες που μας σημάδεψαν την εβδομάδα που έφυγε [στην Κύπρο]

Μπορεί να αργήσαμε λίγο, αλλά τις βρήκαμε, τις μαζέψαμε και τις σχολιάζουμε (πάντα με χιούμορ).

 


Article featured image
Article featured image

Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι κατοικείς στον Πλανήτη Άρη [ας υποθέσουμε] και ξαφνικά γίνεται ένα διαγαλαξιακός σεισμός και βρίσκεσαι στη νήσο Κύπρο, νιώθοντας, χωρίς υπερβολή, χαμένος στο διάστημα (sic).

Ανοίγεις το -τελευταίας τεχνολογίας- iMars σου, συνδέεσαι με το 150G σου και ψάχνεις με αγωνία στις μηχανές αναζήτησης και στα social media να μάθεις τι είναι αυτό το περίεργο μέρος που προσγειώθηκες.

Η διεπιστημονική/διαγαλαξιακή ομάδα της CITY, για ακόμη μια φορά ένωσε δυνάμεις και μάζεψε όλα όσα ταρακούνησαν την κυπριακή κοινωνία την εβδομάδα που μας πέρασε για να μη σε φάνε οι διαδικτυακοί δρόμοι.

 

Σορρι, Λάθος!

Θα μπορούσε να ήταν εναλλακτικά η δικαιολογία των υπευθύνων για την γκάφα ολκής του Υπουργείου Παιδείας, να αναρτήσει τα θέματα με τις λύσεις τους λίγη ώρα πριν από την έναρξη των εξετάσεων και στη συνέχεια, όταν μαθεύτηκε το κακό, να τις ακυρώσει (διάβασε σχετικά ...>>>ΕΔΩ). Άλλωστε, όσες δικαιολογίες ακούσαμε μέχρι στιγμής από επίσημα στόματα, δεν διαφέρουν και πολύ από ένα επιδερμικό «Σορρι, Λάθος». Ωστόσο, έχει διαταχθεί έρευνα (once again) και περιμένουμε να δούμε τελικά αν φταίει η γάτα, ο γάτος ή τα γατάκια #διπλής.

 

 

 

Σαν το εκκρεμές του Φουκώ

Και πώς να μην είναι ο ΠτΔ, αφού το τελευταίο διάστημα, ένεκα και της προεκλογικής, τηλεμεταφέρεται από χωριά και λαγκάδια, σε άλλες πόλεις, χώρες και κουλτούρες. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι από την τελευταία του επίσκεψη στη Γαλλία και το Μουσείο του Λούβρου, στο τμήμα με τις κυπριακές αρχαιότητες, με το απλανές βλέμμα αλλά και το body language, να φανερώνουν μία μικρή κούραση. Ίσως βέβαια πάλι, να αναρωτιέται πώς να γλύτωσαν αυτά τα αρχαία από τον Αρχιεπίσκοπο…

 



He’s an inspiration!

Αφού τον αναφέραμε, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις σημερινές «Εικόνες», έστω και αν αυτή τη φορά η συμμετοχή του προέκυψε από έμπνευση τρίτων και όχι από δική του εμφάνιση/δήλωση/θέση. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου πλέον είναι must και παίζει παντού (διάβασε σχετικά...>>> ΕΔΩ) έτσι και αυτή τη φορά αποτέλεσε έμπνευση για τους διοργανωτές του «AntiChristmas» πάρτι, οι οποίο κόσμησαν την αφίσα τους με τη φιγούρα του Αρχιεπισκόπου ως άγριου μεταλλά.

 

 

Νικόλας 2018, όπως λέμε Νίκος Ξανθόπουλος  

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί σε περιόδους προεκλογικές γίνονται παιδιά του λαού και μας νιώθουν, μας στηρίζουν και είναι δίπλα μας. Απλά έτυχε το συγκεκριμένο meme να απεικονίζει τον «Πρίγκιπα», που κυριολεκτικά βρέθηκε κοντά στα λαϊκά στρώματα.

 

 

Γράφε όπως μιλάς. Μπορείς!

Αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις μπιλιάρδο, δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Αν πάλι θέλει ΠΙΓΙΑΡΤΟ, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ