Δύο ποδοσφαιριστές γράφουν για την ελληνική σημαία

«Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ πρέπει να την κρατάνε Έλληνες. ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ», έγραψε ο Βασίλης Τσιάρτας στο Twitter, ενώ ακολούθησε και δεύτερο διευκρινιστικό post, μήπως και δεν κατάλαβε κάποιος πόσο ψηλό είναι το εθνικό φρόνημα του κατά τ’ άλλα σπουδαίου αυτού ποδοσφαιριστή. «Για όσους δεν κατάλαβαν η τοποθέτηση μου αφορούσε τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ».

 


Article featured image
Article featured image

Αλίμονο Βασίλη Τσιάρτα, σε καταλάβαμε. Σε καταλάβαμε από την προηγούμενη φορά. Δεν χρειαζόταν να κάνεις διευκρινιστική τοποθέτηση. Δεν χρειαζόταν καν να κάνεις το πρώτο tweet με την αναφορά στην ελληνική σημαία.

Σαφώς και ο καθένας έχει την άποψή του και μπορεί να την εκφράζει όπως και όποτε θέλει. Κρίμα είναι όμως που ένας αθλητής, ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πρότυπο για την κοινωνία, διακατέχεται από ξενοφοβία και ομοφοβία και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

 


 


 

Πάλι καλά που υπάρχει ο αντίλογος και προέρχεται μάλιστα από κάποιους συναθλητές-συνάδελφους του Τσάρτα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαντής που αγωνίζεται στον Πανιώνιο, έχοντας κάνει μάλιστα πέρασμα και από την Ομόνοια πέρσι -έστω και αν δεν πρόλαβε να βάλει τη φανέλα της-, σχολίασε με τη σειρά του το ζήτημα των σημαιών στα χέρια παιδιών προσφύγων και μεταναστών, που φέτος κατέληξε στις πέτρες που έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού του 11χρονου Αμίρ.

 

 

Το post του Μπαντή ήταν η καλύτερη έμμεση τάπα που μπορεί να φανταστεί κανείς για όλους αυτούς, και εννοείται και για τον πρώην συνάδελφό του:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ