Θυμάσαι το κόκκινο DAX που βάζαμε (σχεδόν) όλοι στα μαλλιά μας;

15 αναγνώστες και χρήστες του συγκεκριμένου προϊόντος θυμούνται και απαντούν.

 


Article featured image
Article featured image

Για τους περισσότερους άντρες, την περίοδο της εφηβείας κυρίως, η μεταλλική κόκκινη συσκευασία με τα (γιγαντιαία) λευκά γράμματα, αποτελούσε το βασικότερο όπλο τους για να πετύχουν το απόλυτο στιλ στα μαλλιά, το οποίο θα διαρκούσε για ώρες - και αν δεν έκανες μπάνιο- μπορεί να κρατούσε και για μέρες (πάντα την επόμενη ημέρα ήταν καλύτερο το look).

Το DAX, ήταν και είναι, η πραγματική έννοια της φράσης «δυνατό κράτημα». Τόσο δυνατό που για να το αφαιρέσεις χρειαζόσουν τουλάχιστον 2 μπουκάλια σαμπουάν και πολλές ώρες λουσίματος με καυτό νερό, για να φύγει τελείως το πηχτό, κίτρινο κερί από τα μαλλιά σου.

 



Και αν αναρωτήθηκες ποτέ τι έβαζες τόσα χρόνια στα μαλλιά σου και σήμερα κατέληξες χωρίς, μάθε πως το αγαπημένο προϊόν περιέχει petrolatum, ένα είδος κρέμας από πετρέλαιο που χρησιμοποιείται και για ιατρικούς σκοπούς. Paraffinum liquidum – ορυκτέλαιο το οποίο χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και για ιατρικούς σκοπούς. Επίσης περιέχει λανονίνη - που ονομάζεται και λίπος από μαλλί και είναι ένας κερί που εκκρίνεται από τους σμηγματογόνους αδένες των ζώων που φέρουν μαλλί. Η λανολίνη που χρησιμοποιείται από ανθρώπους προέρχεται από εγχώριες φυλές προβάτων που έχουν εκτραφεί ειδικά για τα μαλλιά τους. Τελευταίο συστατικό είναι το χαρακτηριστικό του άρωμα.

Πρόσφατα, ανεβάσαμε στη CITY μία φωτογραφία με ένα DAX και σας ζητήσαμε να μας πείτε ‘τι σκέφτεστε όταν βλέπεται το συγκεκριμένο προϊόν’. Και αυτές ήταν μερικές από τις top απαντήσεις που δώσατε…



«Ότι εκκέλιασα…»

Γιώργος

 

«Τη θεία μου να βάλλει τις φωνές του ξαδέλφου μου για τα τατσομένα μαξιλαροντύματα»

Λευκή

 

«Καταστροφή»

Μαριναίος

 

«Την εφηβεία μου»

Αλέξανδρος

 

«Τον παππού μου»

Ελίνα

 

«Σκέφτουμαι ότι τωρά εν έχω μαλλιά»

Νίκος

 

«Εκατέστρεψεν μας τούτο το DAX»

Alex

 

«Κάποιον κκέλη, πλέον»

Έκτορας

 

«Τζιερή της εκκλησίας»

Μάριος

 

«7 μπάνια, τζαι εν έφευκε»

Τέσσα

 

«Απορώ πώς έχουμε ακόμα μαλλιά»

Ουράνιο

 

«Σαγλίκκι με πιτυρίδα»

Άγγελος

 

«Μίλλα του σίοιρου»

Γεωργία

 

«Τα μαλλιά που έχασα»

Roberto

 

«Μαζούτ»

Άντρος

 

Για να διαβάσετε όλα τα σχόλια που έπαιξαν κάτω από τη φωτογραφία, δείτε πιο κάτω


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ