7 αντικείμενα που έχει πάντα στην τσάντα της η Βασίλισσα Ελισάβετ

Σε όλες σχεδόν τις εμφανίσεις της, κρατάει τσάντες Launer, στο αριστερό της χέρι.

 


Article featured image
Article featured image

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι να κρύβουν μέσα οι τσάντες της Βασίλισσας;

Σύμφωνα με το popsugar.com, αυτά είναι τα 7 αντικείμενα που δεν αποχωρίζεται ποτέ η η Βασίλισσα Ελισάβετ.



1) Γυαλιά οράσεως για διάβασμα

Πρώτη φορά που καταγράφηκε να βγάζει γυαλιά οράσεως από την τσάντα της ήταν το 1992, όταν θέλησε να εκφωνήσει ένα λόγο σε εκδήλωση. Έκτοτε, τα έχει διαρκώς στην τσάντα της, γιατί ποτέ δεν ξέρεις στην τελική τι μπορεί να χρειαστεί να διαβάσεις όταν είσαι εκτός Παλατιού.



2) Το κραγιόν και το καθρεφτάκι της

Τυπική γυναίκα. Χρειάζεται το φρεσκάρισμά της αλλά θέλει να το κάνει και με ακρίβεια.



3) Πένα

Γιατί να μην είναι ετοιμοπόλεμη σε όποιον της ζητήσει να του υπογράψει ένα βιβλίο ή ένα αυτόγραφο; Και, φυσικά, ως βασίλισσα δεν αρκείται σε ένα οποιοδήποτε στυλό.



4) Σιδερωμένα χαρτονομίσματα

Μπορεί να είναι βασίλισσα και θεωρητικά να μη χρειάζεται μετρητά ή κάρτες μαζί της, όταν όμως -για παράδειγμα- πηγαίνει στην εκκλησία και θέλει να κάνει κάποια δωρεά, φροντίζει και ζητά προηγουμένως από το προσωπικό της να έχει σιδερώσει μερικά χαρτονομίσματα, ώστε να μην είναι ζαρωμένο το πρόσωπό της που βρίσκεται πάνω στις βρετανικές λίρες.



5) Μαντήλι για τη μύτη

Τι κι αν είναι η επιτομή των καλών τρόπων και του σοφιστικέ λουκ όμως δεν παύει να είναι άνθρωπος, να κρυώνει και να χρειάζεται ένα μαντήλι γι′ αυτές τις δύσκολες μέρες.



6) Μέντες

Λογικό, αφού όταν βρίσκεται σε επίσημες εκδηλώσεις μιλά και χαιρετά πολύ κόσμο οπότε θέλει να νιώθει ασφάλεια με την αναπνοή της.



7) Φωτογραφική μηχανή

Οκ, αυτό δεν το κουβαλά συνέχεια και παντού μαζί της, όμως πολύ συχνά θα βρεθεί στην τσάντα της, ειδικά όσο ήταν πιο νέα που απολάμβανε να τραβά φωτογραφίες, για παράδειγμα ηγετών του κόσμου για την προσωπική της συλλογή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ