Φωτογραφίες και βίντεο ως απόδειξη ότι μάλλον υπάρχουν UFO στην Κύπρο

Το 2017, κατά το κινέζικο ημερολόγιο, ήταν το έτος του Πετεινού. Ναι μεν τον τιμήσαμε δεόντως τον πετεινό στο νησί μας (βλέπε Cock), παρόλα αυτά, κατά το κυπριακό ημερολόγιο (και κατά που φάνηκε) το 2017 ήταν το έτος του εξωγήινου.

 


Article featured image
Article featured image

Και εξηγούμαστε…

Μόλις την προηγούμενη Τετάρτη 27/12, Κύπριοι πολίτες κατέγραψαν με κινητό μια λάμψη-μυστήριο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο ύψος της περιοχής Σταυροβουνιού. Μάλιστα, εκτός από βίντεο, αναγνώστες του SigmaLive απέστειλαν και σχετικές φωτογραφίες, στις οποίες καταγραφόταν η -σε τριγωνικό σχήμα- λάμψη, η προέλευση της οποίας, ωστόσο, δεν ήταν σαφής.

Για την ιστορία, οι Αρχές (Αστυνομία και Πυροσβεστική) δεν γνώριζαν κάτι για τη λάμψη, ενώ ο αστροφυσικός Χρύσανθος Φάκας, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει σχετικά, αφού ανέλυσε το βίντεο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι και πύραυλος, αφού η όψη της λάμψης ομοιάζει με τον κώνο αερίων που αφήνει πίσω του ένας πύραυλος…

 

 

Αυτό όμως το περιστατικό με το UFO (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο) στην Κύπρο, δεν είναι το πρώτο, αφού όλοι θυμόμαστε ότι μόλις τον περασμένο Οκτώβριο έπεσε από τον λεμεσιανό ουρανό ένα άγνωστο αντικείμενο και οι λόκαλ αστυνομικοί το έψαχναν για ώρες... Συν ότι, λίγες μέρες μετά, στην Πάφο, εμφανίστηκε ένα παράξενο πλάσμα σε φωτογραφία Παφίτη κυνηγού, το οποίο μάλιστα… είδε και ο σκύλος του.

Ας δούμε το καθένα από αυτά τα περιστατικά ξεχωριστά...

 

Συγκεκριμένα, στις 10 Οκτωβρίου, δημοσίευμα αναφερόταν στην προσπάθεια των αστυνομικών να βρουν άγνωστο ιπτάμενο πορτοκαλί αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό. Μετά από αναφορά κάποιου πολίτη, μέλη της Αστυνομίας χτένισαν δύσβατες περιοχές μεταξύ των χωριών Ασγάτα και Μονή, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

 

Τέλος, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, συνέβη άλλο περιστατικό το οποίο ήρθε για να μας πείσει πως ενδεχομένως μας κρύβουν την αλήθεια στην Κύπρο… Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το άρθρο, αναγνώστης πήρε τηλέφωνο σε τοπικό site της Πάφου και ανέφερε ότι σε μια φωτογραφία που τράβηξε στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εξόρμησης κυνηγόσκυλων φίλου του εμφανίστηκε εξωγήινος… Οι αναγνώστες που την έστειλαν στο site αναφέρθηκαν σε μυστήριο πλάσμα, ίσως εξωγήινο. Μάλιστα, το παράξενο πλάσμα κοιτούσε επίμονα και ο σκύλος, όπως ενημερωνόμαστε, ο οποίος ήταν σε κατάσταση φέρμας (όπως επίσης ενημερωνόμαστε)!

Σε καμιά από τις τρεις πιο πάνω περιπτώσεις δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση-τοποθέτηση από τη NASA (ή έστω από τις Κυπριακές Αρχές) ότι πρόκειται όντως για εξωγήινους.

Η μόνη επιβεβαιωμένη περίπτωση εξωγήινου στην Κύπρου είναι η παρακάτω:

 Ένα ποτ-πουρί με τις Top 10 ατάκες του C.E.O. της Εκκλησίας της Κύπρου

 

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις ή έστω να δικαιολογήσεις την έμπνευση του Πνευματικού Ηγέτη ενός τόπου, του Αρχιεπισκόπου, να επιλέξει τη μέρα των Χριστουγέννων, τη μέρα που συμβολίζει τη γέννηση του Θεού, την απόλυτη μέρα της αγάπης, για να απευθυνθεί στο ποίμνιό του με ρητορική μίσους; Αν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι εξωγήινος, τότε τι;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ