Σεξομολογήσεις #315: «Δεν ξέρω αν γουστάρει εμένα ή την κοπέλα με την οποία με μπερδεύει»

Article featured image
Article featured image

Λοιπόν αγαπητή μου φίλη… Το καλοκαίρι που μας πέρασε βγαίναμε έξω τις νύχτες με τις φίλες μου για κλαμπάκι. Μια νύχτα πήγαμε πρώτα σε ένα μπαρ. Εγώ, σε κάποια φάση πήγαινα προς την τουαλέτα, επιστρέφοντας πήγα από άλλη διαδρομή, για να δω τι παίζει από ωραίους γοητευτικούς άντρες. Όπως περπατούσα, μετά δυσκολίας από τον κόσμο, κάποιος με άρπαξε από το χέρι και μου είπε ‘γειά σου τι κάνεις, πώς είσαι’. Ξαφνιάστηκα εγώ, τραβήχτηκα, του χαμογέλασα, του είπα πως είμαι καλά και τον ρώτησα ποιος είναι, αφού δεν τον γνώριζα. Ήταν πολύ ωραίος, γυμνασμένος, μύριζε πολύ ωραία, φορούσε πουκάμισο γαλάζιο και μαύρο παντελόνι. Αυτός όπως φαίνεται με είχε μπερδέψει με κάποια άλλη κοπέλα, και μου έλεγε πως τον φιλοξένησα εκεί που σπούδαζα και άλλα τέτοια, φωνάζοντας με Μαρία. Του ξεκαθάρισα πώς δεν με λένε Μαρία, και του συστήθηκα. Είχα φρικάρει από τη μία και από την άλλη ήθελα να σκάσω στα γέλια. Μου ζήτησε συγνώμη και έληξε εκεί.

Πάντως ήταν δεκαράκι. Καλός σε εμφάνιση, καλός και σε συμπεριφορά. Πριν περίπου δύο μήνες, κανόνισα να βγω με ένα ξάδελφο μου και μια φίλη του, σε ένα κλαμπ. Οι άλλοι ήταν ήδη μέσα, κι εγώ αργοπορημένη όπως πάντα, φτάνω στην είσοδο και τον βλέπω στην πόρτα να κάνει face control. Μου λέει, «καλησπέρα, κάποια κράτηση έχουμε»; Του απαντάω χαμογελαστή, όχι αλλά έχω παρέα μέσα και με περιμένει. Εντάξει, αλλά περίμενε λίγο εδώ. Όση ώρα περίμενα, κατάλαβα ποιος ήταν και τον κοίταγα εξονυχιστικά. Και πάλι πήγε να με ρωτήσει αν είμαι η Μαρία, αλλά εγώ τον πρόλαβα και χαμογελώντας του είπα, ‘Μην μου πεις πώς με λένε Μαρία, δεν είμαι εγώ’. Είμαι αυτή απ’ το κλαμπ το καλοκαίρι, που με μπέρδεψες με αυτή τη κοπέλα.

Αυτός είχε βγάλει τα μάτια του πάνω μου, δεν ξεκόλλησε λεπτό το βλέμμα του. Πήγα κάτω και χόρευα με την παρέα μου. Κάποια στιγμή ήρθε κι αυτός, με είδε που σαν το φίδι -δώδεκα χρόνια χορό, κάτι μου έχει μείνει- έρχεται με παίρνει αγκαλιά, και με ρωτάει αν είναι όλα καλά κι αν είμαστε εντάξει. Απαντάω ναι, χαμογελάει και φεύγει. Κι εγώ μπουκάλα, έμεινα εκεί να τον κοιτάω να απομακρύνεται. Όταν επέστρεψα στο σπίτι, μπήκα στο Facebook βρήκα τον ιδιοκτήτη του club, του έκανα friend request και ψάχνοντας βρήκα κι αυτόν. Αυτός με δέχτηκε απευθείας και μου έστειλε και μήνυμα. Μιλήσαμε αρκετές φορές, ήρθε με πήρε, πήγαμε βόλτα με το αμάξι του, αλλά μέχρι εκεί, δεν του έδωσα αέρα να κάνει κάτι. Σωστή κυρία εγώ πάντα. Μόνο, που όταν μου κρατούσε το χέρι ένιωθα αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι μου. Μετά από καιρό άρχισε να με αποφεύγει, δεν ήξερα αν έκανα κάτι λάθος. Αυτός μου είπε πως δεν είναι απ’ αυτούς που παίζουν και πως αν ήθελε κάτι θα το έπαιρνε, αλλά μου είπε πως εγώ είμαι κοπέλα της σχέσης και πως δεν κάνει για εμένα.

Καμία σχέση. Εγώ μετά απ’ όσα πέρασα 1 χρόνο με τον πρώην, μου δεν είμαι ακόμα εντάξει μέσα μου για να προχωρήσω μπροστά, είμαι ανασφαλής. Όπως και να έχει, μετά απ’ αυτό μιλήσαμε ξανά και τον πέτυχα 2 - 3 φορές στο φούρνο που μαζευόμαστε όλοι όσοι βγαίνουμε τα βράδια έξω. Μου φώναξε και μιλήσαμε, αλλά μέχρι εκεί. Την επόμενη εβδομάδα, πήγα ξανά από το κλαμπ, αλλά δεν μπήκα, ήθελα απλά να κάνω αισθητή την παρουσία μου. Τον προκάλεσα αρκετά, για να δω αν θα κάνει κάτι, αλλά τίποτα. Ένα Σάββατο είχε μεθύσει ένας πρώην μου, ήρθε, με βρήκε και με αναστάτωσε σε σημείο που σπάραζα στο κλάμα. Επειδή ήμουν χάλια, του έστειλα μήνυμα στο Facebook. Αναζητούσα συντροφιά, γιατί δεν ήμουν καλά.

Άσχετο ότι πριν απ’ αυτό, είχαμε μιλήσει ξανά και μου είπε πως δεν άφησα άνθρωπο από το κλαμπ που να μην τον έκανα φίλο στο FB, αλλά εγώ δεν είχα κάνει κανέναν άλλον, απλά έψαχνε αφορμή για να μου στείλει μήνυμα, και παράλληλα να μου την πει. «Τώρα με χρειάζεσαι, ενώ πριν που πέρασες απ’ εδώ δεν με χαιρέτισες», μου είπε, για να του απαντήσω πώς είχε κόσμο και δεν ήθελα να ενοχλήσω. Δεν ήξερα πώς θα τα κατάφερνα μόνη μου εκείνο το βράδυ. Πέρασαν οι μέρες και μια Κυριακή βγήκα για ποτό και τον συνάντησα ξανά στο γνωστό φούρνο. Σταμάτησα, για να πάρω νερό και καφέ πριν πάω για ποτό. Μου φώναξε και με ρώτησε τι έγινε εκείνο το βράδυ που του είχα στείλει μήνυμα, αλλά του είπα πώς θα του πω όταν θα ήμαστε μόνοι μας. Πολύ αργότερα το ίδιο βράδι, με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να συναντηθούμε έξω από τον φούρνο. Τον βρήκα εκεί, μπήκα στο αυτοκίνητο του, και πήγαμε κάπου απομονωμένα. Εγώ, αυτός και το φεγγάρι να φωτίζει όλο τον ουρανό.

Στα πολλά - πολλά φασοθήκαμε, -έγινε ό,τι έγινε- περάσαμε ωραία και χαθήκαμε ξανά. Μου είπε πως είδε κάποια like που έκανα στο FB και θύμωσε. Κατάλαβα πως ζήλεψε. Εγώ όμως δεν κολλάω σε άντρες, πολύ σπάνια. Πλέον παίρνω αυτό που θέλω και άντε γεια, στη μάνα σου αγόρι μου. Βρεθήκαμε ξανά και έγινε πάλι φάση. Την επόμενη μέρα έφευγε για εξωτερικό. Μιλάμε γενικά, αλλά μην φανταστείς τίποτα ιδιαίτερο. Νομίζω πως δάγκωσα τη λαμαρίνα. Νιώθω ασφάλεια μαζί του και ταυτόχρονα νιώθω αυτές τις πεταλούδες. Παρόλο που είναι κλειστός χαρακτήρας, εμένα μου αρέσει. Λες να βγει σε καλό τώρα αυτό που γίνεται ή αυτός θέλει να περνάει καλά; Αν πληγωθώ και πάλι; Κρατάω μια απόσταση, αλλά φοβάμαι για το τι θα γίνει στο τέλος.

Καλοκαιρινό φλερτ 2016



 



Εσύ δεν κολλάς σε άντρες, μου γράφεις. Και να που κόλλησες σε έναν. Και μάλιστα από το περασμένο καλοκαίρι! Φασοθήκατε ήδη (δυο φορές) και διερωτάσαι αν πρέπει να κρατάς αποστάσεις. Τις κατάργησες! Ας εν καλά ο φούρνος που σου έδωσε την ευκαιρία να συνομπλαστείτε πολλές φορές κι αυτό σας οδήγησε και στα παρακάτω. Έξυπνο θηλυκό! Γιατί εσύ κυνήγησες τον πορτιέρη κι ας μην το παραδέχεσαι. Από το κλαμπ που χόρευες και τον τρέλανες με τις φιγούρες σου, μέχρι τις τυρόπιτες του φούρνου, που ήταν η αφορμή για να τον δεις και να τον ξαναδείς. Σε γοήτευσε και λογικό ήταν κάποια στιγμή να δακκάσεις τη λαμαρίνα. Όμως, τίποτα -από τα πολλά που έχεις γράψει- δείχνει ότι είσαι σε σχέση μαζί του. Κι αυτό δεν μου αρέσει… Ούτε κι εσένα κατά βάθος! Γι’ αυτό, άραγε, κλείνεις και το γράμμα σου με την φράση ‘φοβάμαι τι θα γίνει στο τέλος’. Είδες το άτιμο το ένστικτό μας, πώς μας προειδοποιά; Είδες, πως αυθόρμητα και υποσυνείδητα εσύ η ίδια έχεις ήδη ενδοιασμούς, αν η όλη φάση μεταξύ σας, ήταν απλά ένας ενθουσιασμός; Σκέφτομαι πάντως, πως επειδή η όλη ιστορία ξεκίνησε με την ομοιότητά σου με μια Μαρία, μήπως να έχει ακόμα ο ίδιος φαντασίωση με αυτή; Ξεκαθάρισέ το μαζί του πλζ, και μετά ζήτησέ του ή ρώτησέ τον με ειλικρίνεια πώς βλέπει να συνεχίζει η όλη φάση μεταξύ σας. Αφού, δεν θες να πληγωθείς, μάθε τις προθέσεις του για να ξέρεις πού βαδίζεις και τι πρέπει να κάνεις. Είπαμε… είσαι έξυπνο κορίτσι και δεν πρέπει να σε γαργαλάνε μόνο οι… πεταλούδες!!!

 



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ