15 χρόνια Time Out [κυκλοφορεί το εορταστικό Time Out]

Γεύσεις, αρώματα, θέατρο, σινεμά, μουσική και εκδρομές σε όλο το νησί. 15 χρόνια ανακαλύπτουμε για εσένα, την Κύπρο καθημερινά!

 


Article featured image
Article featured image

Το περιοδικό Time Out, ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, γιορτάζει τα 15χρονά του και κυκλοφορεί αυτήν την Παρασκευή ένα τεύχος απόλυτα εορταστικό. Σ’ αυτό η ομάδα του περιοδικού φτιάχνει και σου παρουσιάζει το δικό της σετ μενού από τα αγαπημένα της εστιατόρια σε ολόκληρο το νησί! Επίσης, κάνει αναδρομή και παρουσιάζει τα πιο ξεχωριστά αφιερώματα και έρευνες που έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες του μέχρι σήμερα.

Γιορτάζουμε και χαρίζουμε 15+1 μεγάλα δώρα! Γράψε μας την ευχή σου στη σελίδα μας στο Facebook (facebook.com/timeoutcy) και λάβε μέρος στην κλήρωση που θα σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις 1 ταξίδι στη Μάλτα με την Emirates, καθώς και διαμονές στα πολυτελή ξενοδοχεία Londa, Annabelle και Grecian Park.

Ακόμα, στο εορταστικό τεύχος που κυκλοφορεί, επιλέγουμε 15+5 μέρη για να φας brunch και σε ταξιδεύουμε στα 15 καλύτερα αγροτουριστικά της Κύπρου, δίνοντάς σου tips για μια αξέχαστη διαμονή.

Την αγάπη μας σου τη δείχνουμε απλόχερα, γιατί εσύ ανέδειξες το Time Out στην κορυφή των μηνιαίων περιοδικών της Κύπρου, με 75.540 αναγνώστες μέσο όρο κάθε μήνα και με ανοδική πορεία 18,4%, για όλο το 2016, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της τελευταίας έρευνας αναγνωσιμότητας της RAI Consultants.

 

ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ για να δεις πως θα διεκδικήσεις τα 15+1 μεγάλα δώρα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ