Φέτος θα μπορείς να κάνεις online κράτηση ξαπλώστρας και στην Κύπρο [ΒΙΝΤΕΟ]

Το Plazz είναι ένα app το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις ξαπλώστρα (ή ξαπλώστρες) και ομπρέλα στην αγαπημένη σου παραλία, όποια ημερομηνία θέλεις και να πληρώσεις με την πιστωτική σου κάρτα.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρουν στη CITY οι διαχειριστές του εν λόγω app που λειτουργεί ήδη στην Ελλάδα, θα υπάρχουν ζώνες σε συγκεκριμένες παραλίες, waterparks κτλ, με συγκεκριμένο αριθμό ομπρελών και ξαπλώστρων που θα δουλεύουν real time αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής αυτής!

Τώρα, για το ποιες παραλίες θα περιλαμβάνονται ως επιλογή στο app, αυτό θα ξεκαθαρίσει σιγά-σιγά αφού οι δημιουργοί-διαχειριστές του Plazz είναι σε επαφή με όλους τους Δήμους παγκύπρια.

​Επίσης, θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε κατά πόσο και η τιμή θα διαφέρει (και πόσο) σε σχέση με τη €2,5 που στοιχίζει κανονικά κάθε ξαπλώστρα και κάθε ομπρέλα...

Όπως και να 'χει, πρόκειται για ένα app που μεταξύ άλλων έρχεται για να λύσει τα χέρια σε κόσμο που ναι μεν προτιμά τις κοσμοπολίτικες παραλίες, πλην όμως δεν είναι πρωινοί τύποι και άρα ενίοτε δυσκολεύονται να βρουν ξαπλώστρα...

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ