Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης μπαίνει στο Survivor

Ο γενικός διευθυντής του Εκδοτικού Οίκου Δίας, δημοσιογράφος και κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων στο ΣΙΓΜΑ, πολύ σύντομα θα ενσωματωθεί στην ομάδα των Διασήμων.

 


Article featured image
Article featured image

Σε μια εποχή που το ΣΙΓΜΑ βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης, χάρη στο πολύ δυναμικό πρόγραμμά του που συνδυάζει ενημέρωση και ψυχαγωγία, με προγράμματα όπως το «Survivor» -του οποίου τα νούμερα κτυπάνε κόκκινο κάθε βράδυ-, η «Γαλάτεια», η «Παραδοσιακή Βραδιά», το «Πρωτοσέλιδο», «Το στέκι της παρέας», το «Κάνε Παζάρι», το «Μεσημέρι και κάτι», το «Προορισμός Ευτυχία», ο «Πρίγκιπας», οι «Τομές στα Γεγονότα» κ.α., ο CEO του συγκροτήματος αιφνιδίασε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες, ανακοινώνοντάς τους πως φεύγει για Άγιο Δομίνικο.

Η απόφασή του αυτή δεν είναι τωρινή και καθόλου τυχαία, αφού προέκυψε χάρη σε δύο λόγους. Αρχικά, αφορά σε ένα στοίχημα που είχε βάλει με δύο από τους συνεργάτες του. Συγκεκριμένα, με το που έπεσαν οι υπογραφές με τον ΣΚΑΪ για την έναρξη προβολής του Survivor, ο ίδιος στοιχημάτισε πως η συγκεκριμένη παραγωγή θα αποτελούσε την έκπληξη της τηλεοπτικής σαιζόν, κτυπώντας μάλιστα 40ρια στα νούμερα τηλεθέασης. «Αν συμβεί αυτό, θα πάω Άγιο Δομίνικο» είχε πει χαρακτηριστικά.

Όχι μόνο δικαιώθηκε, αλλά η απήχηση που είχε στο τηλεοπτικό κοινό σε Κύπρο και Ελλάδα είναι απίστευτη και πέρα από κάθε προσδοκία. Ενδεικτικά είναι τα νούμερα της προηγούμενης Δευτέρας 27 Μαρτίου, για παράδειγμα, όπου περισσότεροι από 156,000 τηλεθεατές το παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό. Στα νεανικά κοινά 13-24 σημείωσε το συγκλονιστικό 78,4%, ενώ στις γυναίκες 18-44 το ποσοστό τηλεθέασης έφθασε το 55,3%. Στα ανά τέταρτο στοιχεία το ποσοστό τηλεθέασης ακούμπησε το 58,7%.

 



Ο δεύτερος λόγος προέκυψε σχετικά πρόσφατα, στη φάση που οι Μαχητές έκαναν πολλές συνεχόμενες νίκες, σπάζοντας μάλιστα το ρεκόρ σερί νικών με 7 έναντι καμίας των Διασήμων. Ως φανατικός του Survivor που είναι, και παρακολουθώντας την εξέλιξη του παιχνιδιού, επικοινώνησε με τη διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, με την οποία μάλιστα τους συνδέουν δεσμοί φιλίας, και μοιράστηκε μαζί της τη σκέψη του για ένταξη στην ομάδα των Διασήμων, τόσο για να ενισχύσει τους ίδιους όσο και για περαιτέρω ενίσχυση του κυπριακού στοιχείου στο εξωτικό νησί.

Η απάντηση δεν θα μπορούσε παρά να είναι καταφατική, ενώ μένει να βρεθεί το σωστό timing για μετάβασή του στον Άγιο Δομίνικο. Πάντως, η κάρτα με το όνομά του έχει ετοιμαστεί ήδη... Η CITY την εξασφάλισε από την παραγωγή και την παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα.

 



Ο ίδιος, πάντως, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που αναρτά κατά καιρούς στον λογαριασμό του στο Instagram, πρέπει να είναι σε φόρμα και ετοιμοπόλεμος, οπότε μένει πλέον να δούμε πότε θα ριχτεί κυριολεκτικά στη μάχη, και φυσικά ποιος θα τον αντικαταστήσει στο πηδάλιο του συγκροτήματος για όσο θα απουσιάζει, αλλά και στην παρουσίαση των ειδήσεων.

 




 

Η CITY σού εύχεται καλό μήνα, καθότι Πρωταπριλιά σήμερα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ