Αυτή είναι η καλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που στο πλαίσιο των Travelers’ Choice Awards, το TripAdvisor παρουσίασε μια κατηγορία ειδικά αφιερωμένη στις αεροπορικές εταιρείες.

 


Article featured image
Article featured image

Η Emirates αναγνωρίστηκε ως η καλύτερη αεροπορική του κόσμου στα πρώτα Travelers’ Choice® Awards for Airlines του TripAdvisor.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατέκτησε εκτός από το μεγάλο βραβείο, τέσσερις ακόμη διακρίσεις: Αυτή της κορυφαίας μεγάλης αεροπορικής εταιρίας για τη Μέση Ανατολή και Αφρική, αυτή για την καλύτερη οικονομική αλλά και για την Καλύτερη Πρώτη Θέση, ενώ βρίσκεται και ανάμεσα στο Top 10 των καλύτερων αεροπορικών εταιριών του κόσμου.

Τα βραβεία σκοπό έχουν να αναδείξουν τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, βάσει της ποσότητας και της ποιότητας των βαθμολογιών που έχουν λάβει από τους χρήστες της πλατφόρμας ανά τον κόσμο, εντός μιας περιόδου 12 μηνών.

Ο Sir Tim Clark, πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή που βραβευθήκαμε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο από τα Travelers’ Choice Awards for Airlines 2017 στο TripAdvisor. Το γεγονός ότι τα βραβεία αυτά προέρχονται από αμερόληπτες κριτικές και αξιολογήσεις, αποτυπώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ανώτερης ποιότητας ταξιδιωτικές εμπειρίες στους επιβάτες μας».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ