Υπέστη διάσειση ο δημοτικός σύμβουλος που ξυλοκόπησαν στη Γεροσκήπου

Δημοτικός σύμβουλος Γεροσκήπου κατήγγειλε στην Αστυνομία Πάφου ότι χθες, μετά το πέρας συνεδρίας του ΔΣ, δέχτηκε επίθεση έξω από το Δημοτικό Μέγαρο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου αποφάσισε όπως δύο από τους πέντε χώρους που ενοικίαζε ο Δήμος Γεροσκήπου σε ιδιώτες στο παρελθόν στην παραλία της Γεροσκήπου, θα τους λειτουργήσει φέτος ο ίδιος, αφού τοποθετήσει κρεβατάκια και ομπρέλες.

Ο δημοτικός σύμβουλος δέχτηκε επίθεση από πρόσωπα που δραστηριοποιούνταν στην παραλία και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, υπέστη διάσειση και αφού υπεβλήθη σε εξετάσεις έγινε εισαγωγή του σε θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Ο κ. Παυλίδης διευκρίνισε ότι η απόφαση λήφθηκε σε προηγούμενη συνεδρία του ΔΣ, ωστόσο η συνεδρία της ολομέλειας επαναπρογραμματίστηκε για σήμερα, κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να εξεταστεί από πού θα εξασφαλίσει το συγκεκριμένο κονδύλι ο Δήμος.

Το ΔΣ κατά πλειοψηφία αποφάσισε, δήλωσε ο Δήμαρχος, να χρησιμοποιήσει ένα κονδύλι που προοριζόταν για την κατασκευή πεζοδρομίων, για την αγορά κρεβατιών και ομπρελών προκειμένου να διαχειριστεί η τοπική αρχή τους δύο χώρους.

Η απόφαση ωστόσο του ΔΣ φέρεται να προκάλεσε αντιδράσεις επηρεαζόμενων επιχειρηματιών στην παραλία της Γεροσκήπου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Χιλιάδες άνθρωποι πήγαν στη Μαδέρα για τον γάμο Ρονάλντο-Τζορτζίνα, αλλά περίμεναν τη… λάθος νύφη

Article featured image

Εντυπωσιακό ναυάγιο της ρωμαϊκής εποχής ανακαλύφθηκε στα ανοιχτά της Σικελίας

Article featured image

Στάχτες από την Πομπηία αποκάλυψαν πώς μύριζε η αρχαία ρωμαϊκή πόλη