Ποιοι είναι οι 4 φίλοι με τα VW βανάκια που γυρίζουν την Κύπρο

Γνωρίζουμε τους 4 Κύπριους φίλους με τα βαν VW που πρωταγωνιστούν στη διαφημιστική καμπάνια της CITY.

 


Article featured image
Article featured image

Σε μια γραφική πλατεία, στη νότια πλευρά του νησιού, μερικές μόνο εκατοντάδες μέτρα μακριά από τη θάλασσα, ένα πρωί Κυριακής (πολύ πρωί όμως) πάρκαραν 4 κουκλιά VW Type 2, το ένα δίπλα στο άλλο.

Αυτό έγινε με αφορμή τα γυρίσματα για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας της CITY.

Τα παιδιά έφτασαν στην ώρα τους και -όπως όλοι- απόλαυσαν τη διαδικασία παραγωγής των βίντεο!

Ποιοι είναι όμως οι 4 φίλοι, οδηγοί και ιδιοκτήτες των βαν VW που βρέθηκαν εκείνη τη μέρα στην πλακόστρωτη πλατεία που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Κίτι της Λάρνακας;

Στην ουσία πρόκειται για ένα παρεάκι, οι οποίοι όποτε βρουν χρόνο ελεύθερο παίρνουν τα βανάκια μαζί με τις οικογένειες τους και κάνουν εξορμήσεις (ενίοτε και camping) σε διάφορες περιοχές του νησιού.

 



 

Το μπλε βαν ανήκει εδώ και 3 χρόνια στον Μάριο Λοΐζου, ο οποίος είναι γυμναστής και ιδιοκτήτης του καταστήματος Eshopforsports στη Λεωφόρο Κέννετυ στη Λευκωσία.

 



 

Ο Σταύρος Σταύρου, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με την εμπορία ελαιοκομικών προϊόντων και προϊόντων με στέβια, είναι ο οδηγός του βαν με το πορτοκαλί (κοραλί) χρώμα. Όπως μας είπε, απέκτησε το βαν πριν από μερικούς μήνες για να ξεφεύγει από την καθημερινότητά του.



 

Οδηγός του γαλάζιου βαν με τις πολύχρωμες αερογραφίες είναι ο chef, καθηγητής μαγειρικής και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Cook Shop, Ευαγόρας Χατζηπαύλου, ο οποίος το αγόρασε πριν από 6 ολόκληρα χρόνια και το διαμόρφωσε όπως ο ίδιος επιθυμούσε.



 

Τέλος, πίσω από το τιμόνι στο καφέ βανάκι βρίσκεται ο γυμναστής και εκπαιδευτής κολύμβησης, Παύλος Αντωνιάδης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός βαν VW τα τελευταία 10 χρόνια.

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ