Δοκίμασέ το δωρεάν για ένα μήνα κι αν είσαι happy πάρ' το

Σε ένα παράλληλο σύμπαν ή σε έναν ιδανικό από κάθε άποψη κόσμο, θα μπαίνουμε οπουδήποτε, θα παίρνουμε ό,τι θέλουμε και θα λέμε στον πωλητή: «Επιστρέφω σε ένα μήνα. Αν μου κάνει, θα το πάρω».

 


Article featured image
Article featured image

Επειδή όμως αυτά συμβαίνουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, άντε το πολύ να μπορέσεις να δοκιμάσεις ένα ζευγάρι γόβες και να το προβάρεις στον καθρέφτη πριν πας στο ταμείο, να δοκιμάσεις ένα λουκουμά πριν πληρώσεις ολόκληρη τη μερίδα ή και να κάνεις ένα test drive σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων γύρω από τη γειτονιά του showroom στο οποίο φιγουράρει το αυτοκίνητο των ονείρων σου.

Ποιος σου δίνει την ευκαιρία/δυνατότητα να δοκιμάσεις δωρεάν κάτι για έναν ολόκληρο μήνα πριν το αγοράσεις ή πριν κάνεις συμβόλαιο… εκτός από την PrimeTel;

Θα έχεις ακούσει λογικά για τη νέα… ουρανοκατέβατη προσφορά της PrimeTel που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να δοκιμάσουν δωρεάν για ένα μήνα το ταχύτατο-εξελιγμένο 4G δίκτυο, ώστε να διαπιστώσουν οι ίδιοι ότι καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους για γρήγορη κι αξιόπιστη επικοινωνία.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το πρόγραμμα κινητής που σου ταιριάζει, έτσι ώστε να λάβεις το πρώτο πάγιο δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση και μέχρι 50% έκπτωση παγίου για το υπόλοιπο του συμβολαίου.

Η νέα καταπληκτική προσφορά της PrimeTel δίνει το δικαίωμα στους ενδιαφερόμενους συνδρομητές να δοκιμάσουν το δίκτυό της δωρεάν για ένα ολόκληρο μήνα, ενώ σε περίπτωση που αποφασίσουν να μην συνεχίσουν με την PrimeTel μπορούν να αποχωρήσουν χωρίς κόστος.

 



Κατά τη διάρκεια του ενός μηνός (όσο διαρκεί η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος) οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση των δυνατοτήτων του PrimeTel δικτύου, ανάμεσα σε άλλα, ανεβάζοντας και κατεβάζοντας αρχεία με τη χρήση του 4G, στέλνοντας τηλεφωνικά μηνύματα και επικοινωνώντας με φίλους και οικογένεια.

Για να αξιοποιήσουν την δωρεάν δοκιμή δικτύου οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στα καταστήματα PrimeTel, Telefone και Public, να καλέσουν δωρεάν στο 133 ή να στείλουν δωρεάν SMS στο 8585.

Περισσότερα για τη νέα ουρανοκατέβατη προσφορά της Primetel αλλά και για τα προγράμματα κινητής Unlimited -έτσι ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει-,θα βρεις στο primetel.com.cy, όπου θα δεις επίσης και τους Όρους και Προϋποθέσεις που ισχύουν.

H πρόσκληση της PrimeTel για δωρεάν δοκιμή δικτύου επισφραγίζει μία τριετία σημαντικών επενδύσεων και συνεχούς ανάπτυξης στο δίκτυο 4ης Γενιάς της εταιρείας μετά την απόκτησης της 3ης άδειας κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο το 2014.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ