Αυτή είναι η νέα τάση στις κρατήσεις εστιατορίων στην Κύπρο

Ονομάζεται e-table και ήρθε για να αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα.

 


Article featured image
Article featured image

Ήρθε (επιτέλους) η ώρα να σταματήσεις να παίρνεις τηλέφωνο στο εστιατόριο που θες να πας και να είσαι για ώρα στην αναμονή, μέχρι κάποιος να απαντήσει τελικά την κλήση.

Αν αναρωτιέσαι πώς αλλιώς μπορείς να κρατήσεις εστιατόριο, η λύση έρχεται από το διαδίκτυο και την καινοτόμα πλατφόρμα e-tablecyprus.com.cy, η οποία επιτρέπει την κράτηση τραπεζιού ηλεκτρονικά με μερικά μόνο κλικ.

Φαντάσου για παράδειγμα να είσαι σε μία γειτονιά της Λευκωσίας που δεν έχεις επισκεφτεί στο παρελθόν και να ψάχνεις ένα ωραίο εστιατόριο για να δειπνήσετε, χωρίς όμως να έχεις ιδέα τι «παίζει» στη γύρω περιοχή.

Το e-table μπορεί να σε βοηθήσει μέσα από το κινητό σου, για να βρεις σε κοντινή ακτίνα το εστιατόριο με τις καλύτερες κριτικές, να δεις online το μενού, να το «ξεψαχνίσεις» βλέποντας φωτογραφίες και έπειτα, αν σου αρέσει, να κάνεις την κράτησή σου online. Άψογο;

Η πλατφόρμα www.e-tablecyprus.com.cy «στρώνει» επιτέλους τραπέζι και στην Κύπρο, κάνοντας την καθημερινότητα μας πιο λειτουργική, έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα.

Ήδη, η κυπριακή εκδοχή του e-table αριθμεί 72 διαθέσιμα εστιατόρια σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο, ενώ στην Ελλάδα η υπηρεσία έχει φέρει στην αγορά περισσότερα από 400.000 κουβέρ.

 



Όπως και στις αντίστοιχες πλατφόρμες του εξωτερικού, οι online φίλοι του e-table, πέρα από την ανακάλυψη, απολαμβάνουν επίσης τα επιπλέον προνόμια που τους παρέχει η πλατφόρμα:

• Δυνατότητα κράτησης 24/7, χωρίς την ανάγκη για κράτηση εντός των ωρών λειτουργίας του εστιατορίου

• Κράτηση on-the-go, δηλαδή από το κινητό, όπου κι αν βρίσκεστε, μιας και το e-table διαθέτει mobile Αpp (iOS & Android)

• Σημαντικές εκπτώσεις ή προνόμια σε μεγάλο αριθμό εστιατορίων

• Πρόγραμμα επιβράβευσης για τους χρήστες που χρησιμοποιούν συχνά την υπηρεσία

• Αναλυτική παρουσίαση κάθε εστιατορίου, με φωτογραφίες, χάρτη, μενού και κριτικές χρηστών



Σχεδιάστε τώρα την επόμενη έξοδό σας για φαγητό στο e-tablecyprus.com.cy ή διαβάστε στο blog τις προτάσεις της ομάδας του e-table για την Κύπρο.





Κατεβάστε το application πατώντας ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ