Ένα coffee table book αφιερωμένο στις αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις της Κύπρου μας

Νέα πολυτελής έκδοση από το Time Out Cyprus με τίτλο «A Taste of Cyprus».

 


Article featured image
Article featured image

Το περιοδικό «Time Out Cyprus», ο Νο1 οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, κυκλοφορεί εδώ και 15 χρόνια με εγκυρότητα και αξιοπιστία, προτείνοντας στους αναγνώστες του τα καλύτερα της Κύπρου. Βάσει αυτής της εμπειρίας και γνώσης, για πρώτη χρονιά φέτος,  κυκλοφορεί το A TASTE OF CYPRUS.

Μια πολυτελής έκδοση σε μορφή coffee table book, αφιερωμένη στις αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις της Κύπρου μας.

Κύριος στόχος της έκδοσης αυτής είναι να παρουσιάσει τα προϊόντα που παράγονται στην Κύπρο, από τοπικούς παραγωγούς, δίνοντας έμφαση στα παραδοσιακά. Σκοπός μας είναι μέσα από αυτή την έκδοση αρχικά να αναδεύσουμε τις γεύσεις της Κύπρου και ακολούθως η έκδοση αυτή να αποτελέσει έναν εναλλακτικό οδηγό για τα γαστρονομικά μας ταξίδια.

Η έκδοση A TASTE OF CYPRUS θα κυκλοφορήσει σε δύο γλώσσες, την ελληνική και την αγγλική, στοχεύοντας Κύπριους και αγγλόφωνους που ζουν στο νησί και που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τις γεύσεις της Κύπρου και τα προϊόντα μας, αλλά και τουρίστες που επισκέπτονται το νησί.

Στον οδηγό αυτό ο αναγνώστης μπορεί να βρει φωτογραφικό υλικό του χώρου, μαζί με τα προϊόντα που παράγει η κάθε βιοτεχνία/παραγωγός και τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζουν τα προϊόντα της, με όλες τις σημαντικές πληροφορίες όπως διεύθυνση, χάρτης και στοιχεία επικοινωνίας.

Η έκδοση A TASTE OF CYPRUS διατίθεται προς πώληση σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, στα καταστήματα Public, μεγάλα περίπτερα σε όλη την Κύπρο και στα αεροδρόμια.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ