Βρήκαμε ένα από τα πιο κιτς (πανάκριβα) αυτοκίνητα που κυκλοφορούν εκεί έξω

Ποιος είπε ότι τα πολλά χρήματα πάνε μαζί με το γούστο και την καλαισθησία;

 


Article featured image
Article featured image

Όποιος και να το είπε, μάλλον, δεν έχει δει το αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κοπέλας το οποίο έχει επενδυθεί – εξωτερικά- με πάνω από 1,3 εκατ. πολύτιμους κρυστάλλους

Η 25χρονη Daria Radionova, εκ Ρωσίας, θεωρείται μία από τις πλουσιότερες γυναίκες και ανήκει στη γενιά των διάσημων και πλουσίων του κόσμου, που προκαλούν με τον έντονο τρόπο ζωής τους. Ζει στο Λονδίνο, όπου έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα ασχολείται και με το modeling.

Μία από τις αγαπημένες ασχολίες της Radionova, όπως διαβάζουμε, είναι να προκαλεί με τον υπερπολυτελή τρόπο ζωής της και δεν χάνει ευκαιρία να προβάλλει όλα όσα διαθέτει με κάθε δυνατό μέσο και φυσικά χωρίς να φείδεται χρημάτων.

Αυτή τη φορά το «θύμα» της ματαιοδοξίας της ήταν μια ολοκαίνουργια Lamborghini Huracan –δώρο του μπαμπά- για το 2018 την οποία στόλισε με 1,3 εκατ. πολύτιμους κρυστάλλους.

Για να τοποθετηθούν σωστά τα κρύσταλλα ήρθαν ειδικοί τεχνίτες από τη Ρωσία, οι οποίοι πληρώθηκαν αδρά, αφού χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες έως ότου ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες.



Λίγο πριν...




 

Work in silence, let your lambo make the noise #lamborghini #huracan #mynew #ba11byy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daria Radionova (@dradionova) στις







ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ