Σκύλος πυροβόλησε θανάσιμα τον κυνηγό - ιδιοκτήτη του

Όχι, δεν έχει κάποιο λάθος ο τίτλος.

 


Article featured image
Article featured image

Το παράδοξο και ατυχές περιστατικό συνέβη στη Ρωσία, όπου ο κυνηγός και ιδιοκτήτης του σκύλου, πέθανε μετά από πυροβολισμό που προκλήθηκε από το ίδιο του το σκυλί.

Το θύμα, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, είναι ο 64χρονος Σαρατόβ Ομπλάστ, ο οποίος είχε πάει για κυνήγι με τον αδερφό του, στις 21 Ιανουαρίου. Την ώρα που βγήκαν απ' το αυτοκίνητο οι δύο άντρες μαζί με δύο κυνηγόσκυλα, ο 64χρονος φέρεται να ακούμπησε το όπλο του στο γόνατο, με το κοντάκι να ακουμπάει στο έδαφος και την κάννη να είναι στραμμένη προς το στομάχι του.

Τότε, ένα από τα σκυλιά πήδηξε απότομα πάνω στον άνδρα με αποτέλεσμα να πατηθεί η σκανδάλη και να τραυματιστεί σοβαρά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος κυνηγός πέθανε κατά τη μεταφορά του για το νοσοκομείο.

 



Διάβασε κι αυτό: Ο Φίλιππος, ο Νικόλας και άλλοι 4 Κύπριοι μάς λένε γιατί πάνε κυνήγι



 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εκεί όπου η μόδα αφήνει πίσω της ένα βουνό από άχρηστα ρούχα, ορατό από το διάστημα

Article featured image

Στις 28 Ιουλίου, στην Πάφο, θα συμβεί κάτι πολύ ξεχωριστό

Article featured image

Άγρια ζώα από τα viral βίντεο στην εγκατάλειψη