Φέτος ζήσαμε το πιο ΑΛΦΑ καλοκαίρι

Γεμάτο δροσιστικές μπίρες και ανεβαστικές μελωδίες.

 


Article featured image
Article featured image

Η μπύρα ΑΛΦΑ και το συγκρότημα Παπιγιόν, στο πλαίσιο των ΑΛΦΑ Music Tours, πραγματοποίησαν φέτος την πιο… παρεΐστικη μουσική περιοδεία σε ολόκληρη την Κύπρο, κάνοντας άπαντες να χορεύουν σε ΑΛΦΑ ρυθμούς! Με εμφανίσεις σε επιλεγμένα hot-spots σε όλες τις πόλεις, το καινοτόμο concept των live εμφανίσεων που αναπτύχθηκε και διοργανώθηκε από την μπύρα ΑΛΦΑ, προσέφερε στιγμές διασκέδασης με ανεβαστικά και αγαπημένα τραγούδια και φυσικά άφθονη μπύρα ΑΛΦΑ!

 



Από τις αρχές Μαΐου, τα ΑΛΦΑ Music Tours ταξίδεψαν από πόλη σε πόλη και πραγματοποίησαν άκρως πετυχημένες εμφανίσεις σε clubs, bars, καφενεία, μουσικές σκηνές και παραθαλάσσια venues όπως: Symbols, Τρελάδικο, Καφενείο «Το Κάτι Τις», Ερωδός, Avenue, Bolivar House, Guest mezebar, Da Vinci, Otto Dieci, Columbia Beach, Noir, Βlue Apple, Πλατώ, Μουσική Σκηνή Κύκλος, Summer Club Paphos, Daltons Bar & Restaurant, Malthouse beer & food, Patio Cocktail Bar και Αιγιαλός.

Και φυσικά ένα τόσο μελωδικό και διασκεδαστικό καλοκαίρι με live σε ολόκληρη την Κύπρο, δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς ένα μεγάλο πάρτι. Τα ΑΛΦΑ Music Tours λοιπόν έκλεισαν τον κύκλο τους στο Patio Cocktail Bar στις 4 Οκτωβρίου, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη μουσική βραδιά. Με το Patio Cocktail Bar να είναι ασφυκτικά γεμάτο από εκατοντάδες fans της μπύρας ΑΛΦΑ και των Παπιγιόν, η βραδιά τα είχε όλα – τραγούδι, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις! Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε live μέσω Instagram διεκδικώντας 10 buckets με μπύρες ΑΛΦΑ, αλλά και να τραγουδήσουν παρέα με τους Παπιγιόν σε στυλ «καραόκε» το τραγούδι «Η ΑΛΦΑ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ», το οποίο γράφτηκε από το συγκρότημα αποκλειστικά για την μπύρα ΑΛΦΑ και αγαπήθηκε πολύ φέτος το καλοκαίρι!

 



 

Άγγελος Αυγουστή, Κωνσταντίνος Κυριάκου, Χρίστος Χόπλαρος, Στέλιος Γερασίμου και Πέτρος Κκάλλης με την ενέργεια, το έξυπνο χιούμορ, τον αυθορμητισμό και τη διαδραστικότητα με το κοινό, δημιουργούσαν σε κάθε event μια όμορφη, ζεστή ατμόσφαιρα. Οι παρευρισκόμενοι γίνονταν όλοι μια μεγάλη παρέα, τραγουδώντας, χορεύοντας και βγάζοντας αμέτρητες selfies. Πέραν από την πιο διασκεδαστική live ψυχαγωγία, η μπύρα ΑΛΦΑ φέτος το καλοκαίρι χάρισε και πολλές εκπλήξεις, όπως τον διαγωνισμό που έτρεχε από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο, με δώρο τρεις διανυκτερεύσεις σε έπαυλη έξι ατόμων, για έναν τυχερό που μοιράστηκε την «ΑΛΦΑ πλευρά του» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ενώ τα ΑΛΦΑ Music Tours ολοκληρώθηκαν, η μπύρα ΑΛΦΑ, η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας TEMPO Beverages Cyprus Ltd,  συνεχίζει να ταξιδεύει από πόλη σε πόλη για διάφορα events, ενώ παράλληλα ετοιμάζει φρέσκιες πρωτότυπες ενέργειες που σκοπό έχουν να μας φέρουν πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους μέσα από αυθεντικές στιγμές διασκέδασης!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ