Το μεγάλο πάρτι για τα εγκαίνια του νέου Brew Bar Starbucks® στη Λεμεσό

Με ένα μοναδικό πάρτυ γιόρτασαν τα Starbucks® τα επίσημα εγκαίνια πρώτου Brew Bar Starbucks® στον Εναέριο, στη Λεμεσό, την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου. Οι φίλοι των Starbucks® είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια λαμπερή βραδιά που περιλάμβανε μεταξύ άλλων ζωντανή jazz μουσική, γευστικές δοκιμές καφέ και πολλές εορταστικές εκπλήξεις.

 


Article featured image
Article featured image

Μεταξύ άλλων, οι φανατικοί του καφέ απόλαυσαν τον Nitro Cold Brew, ο οποίος σερβίρεται αποκλειστικά στο κατάστημα και προέρχεται από την μείξη του καφέ Cold Brew με άζωτο, το οποίο ενισχύει τη γλυκύτητα του, προσδίδοντας του ταυτόχρονα βελούδινη υφή και κρεμώδη γεύση.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται παρά το υφιστάμενο στη Λεωφόρο Μακαρίου στον Εναέριο και έχει ένα εντελώς διαφορετικό concept, καθώς φιλοξενεί ένα ολοκληρωμένο Brew Bar με μοναδικές επιλογές εκχύλισης καφέ, όπως Chemex και Pour over που διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα.

Τo Brew Bar Starbucks®είναι καθημερινά ανοικτό από τις 08:00 το πρωί μέχρι και τις 00:00 το βράδυ και Παρασκευή με Κυριακή μέχρι τις 00:30.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ