Εδώ και 50 χρόνια ο πλανήτης μιλά για τη δική μας Carlsberg

Ας μιλήσουμε για την κυπριακή μπύρα που παράγεται από 100% φυσικά συστατικά, στο μόνο ζυθοποιείο στην Κύπρο που παράγει 100% all malt μπύρα. Ας μιλήσουμε για τη Carlsberg.

 


Article featured image
Article featured image

Sponsored Content

 

Η Κύπρος παράγει τη δική της Carlsberg, 50 χρόνια τώρα

Πριν από 50 χρόνια, το 1968, οι Δανοί επέλεξαν την Κύπρο -από όλες τις χώρες του κόσμου- για να μοιραστούν πρώτη φορά τη συνταγή τους. Και από τότε δεν σταμάτησε ούτε στιγμή η παραγωγή της στο νησί.

 

 

Τα συστατικά

Η Carlsberg παράγεται από 100% φυσικά συστατικά. Από 4 φυσικά, αγνά συστατικά. Το νερό, η βύνη, ο λυκίσκος και φυσικά το κυπριακό μεράκι, χαρίζουν ένα αποτέλεσμα ισάξιο του ονόματος της Κύπρου. Και κάπως έτσι προκύπτει η κυπριακή συνταγή της Carlsberg, με την πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση.

 

 

100% all malt μπύρα

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, μπορεί η Carlsberg να γεννήθηκε στη Δανία, σίγουρα όμως μεγαλουργεί στην Κύπρο, στο εδώ ζυθοποιείο της Carlsberg, το μόνο στο νησί που παράγει 100% all malt μπύρα. Μια μπύρα, δηλαδή, που βασίζεται καθαρά στη βύνη και όχι στις προσθήκες βελτιωτικών. Η βύνη είναι το συστατικό που επηρεάζει το επίπεδο της πληρότητας, τη γεύση και τη φιλοσοφία μιας μπύρας, και η ποσότητα που περιέχει μπορεί να της προσδώσει ανάλογα τον κατάλληλο χαρακτήρα.

 

 

Η καλύτερη Carlsberg στον κόσμο

Η Carlsberg Κύπρου έχει βραβευτεί 3 φορές ως η καλύτερη μπύρα Carlsberg στον κόσμο από όλα τα ζυθοποιεία Carlsberg παγκοσμίως!

 

 

Μάθε περισσότερα για τα 50 χρόνια παραγωγής της Carlsberg στην Κύπρο. Τη Carslberg θα τη βρεις επίσης στο Facebook, το Instagram και το Youtube.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ