H IKEA Cyprus παρουσιάζει τη νέα της εφαρμογή (application) και μας αρέσει πολύ

Πλέον, η εμπειρία αγορών από το κατάστημα της ΙΚΕΑ περνάει σε άλλο επίπεδο. 

 


Article featured image
Article featured image

Το ότι μια βόλτα στην ΙΚΕΑ, έστω κι αν δεν έχουμε σκοπό να ψωνίσουμε κάτι σημαντικό, είναι από μόνη της αφορμή για να βγούμε από το σπίτι, αυτό είναι κάτι δεδομένο, χρόνια τώρα.

Ωστόσο, η σουηδική εταιρεία, η οποία συνεχώς εξελίσσει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, αποφάσισε να δώσει στους πελάτες της ένα ακόμη εργαλείο, το οποίο θα κάνει την εμπειρία αγορών από το κατάστημά της πιο απλή, πιο εύκολη και πιο γρήγορη.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Με τη νέα εφαρμογή (application) IKEA CYPRUS, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα να οργανώσουμε τις αγορές μας από το σπίτι ή και να τις πραγματοποιήσουμε στο κατάστημα με τη μοναδική λειτουργία scanning των barcodes των προϊόντων.

Πολύ απλά, στη βόλτα μας στο κατάστημα, βρίσκουμε αυτό που μας αρέσει, σκανάρουμε το barcode του προϊόντος μέσω του app και μαθαίνουμε απευθείας τόσο για τη διαθεσιμότητά του όσο και για το σημείο απ’ όπου μπορούμε να το συλλέξουμε.

Με αυτό τον τρόπο κερδίζουμε χρόνο, σχεδιάζοντας τη Λίστα Αγορών μας από το σπίτι μέσω της νέας εφαρμογής της IKEA Cyprus.

 

 

Το IKEA Cyprus App μας βοηθάει:

• Να ανακαλύψουμε τις τρέχουσες προσφορές.

• Να εξερευνήσουμε τον πλήρη κατάλογο της IKEA Cyprus και να μάθουμε πληροφορίες, σχετικές με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, όπως διαστάσεις, υλικά κτλ.

• Να ενημερωθούμε σχετικά με τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος και του εστιατορίου.

• Να κατεβάσουμε τις οδηγίες συναρμολόγησης για το προϊόν που μας ενδιαφέρει.

 

Εμείς, πάντως, το έχουμε κατεβάσει και το έχουμε δοκιμάσει ήδη και αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως το νέο app ήρθε για να μας προσφέρει όλο το κατάστημα στα χέρια μας.

 

Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής IKEA Cyprus, ως μέλη της οικογένειας ΙΚΕΑ Family μπορούμε να συνδεθούμε στον IKEA FAMILY λογαριασμό μας και να αποκτήσουμε πρόσβαση στην πιο πρόσφατη Λίστα Αγορών μας, στο ιστορικό συναλλαγών μας, στη ψηφιακή κάρτα μέλους μας και σε όλα τα οφέλη που δικαιούμαστε ως μέλη της οικογένειας ΙΚΕΑ Family.

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ