Ένα καθαρόαιμο γερμανικό φεστιβάλ μπίρας με λουκάνικα έρχεται στη Λευκωσία

Και το καλύτερο, η είσοδος είναι δωρεάν.

 


Article featured image
Article featured image

Αν είσαι λάτρης της μπίρας και όλων αυτών που τη συνοδεύουν, τότε σίγουρα θα έχεις ζηλέψει τα φεστιβάλ που γίνονται κατά καιρούς στη Γερμανία τα οποία προσφέρουν απεριόριστη μπίρα και κάθε λογής λουκάνικα και άλλες λιχουδιές.

Ένα τέτοιο φεστιβάλ το Oktoberbest Light 2018, αφιερωμένο στην μπίρα, τα λουκάνικα και άλλα γερμανικά εδέσματα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου από τις 17:00 μέχρι και τις 23:00 στο Chateau Status

Όπως κάθε χρόνο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γερμανικές μπύρες, γερμανικά παραδοσιακά εδέσματα όπως λουκάνικα, κότσι, ξινολάχανο, σπιτικά burgers, Brezeln καθώς και λιχουδιές για βίγκαν (burgers, λουκάνικα, Brownies), σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Την βραδιά θα στολίσουν μουσικά τα πνευστά του «Windcraft Band»  και οι Windcraft Juniors, το ροκ-μπλουζ σχήμα «Jodi» με τους Οδυσσέα Τουμάζου (κιθάρα) και Γιάννη Αβρααμίδη (φωνή, καχόν) και η σχολή «The Art of Music». 

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Chateau Status, με την στήριξη του Goethe-Institut Zypern, και των σχολών «Windcraft Music Centre» και «The Art of Music».

Διοργανώνει ο Κυπρο-Γερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος.



Δωρεάν είσοδος.

Για περισσότερες πληροφορίες: 99 384268, info@kyprogermanikos.eu, Facebook 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ