Πλήθος κόσμου στην avant premiere του «Ρομπέν των Δασών» [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κοντά στα 400 άτομα βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 28 Νοεμβρίου, στο Zena Palace, για την (κλειστή) πρεμιέρα της νέας του Ότο Μπάθουρστ, «Ρομπέν των Δασών».

 


Article featured image
Article featured image

Την Avant Premiere διοργάνωσε η CITY και η το περιοδικό OK!, σε συνεργασία με την ODEON.

Οι αναγνώστες της CITY και του OK! απόλαυσαν τον μύθο του «Ρομπέν των Δασών», παρουσιασμένο όμως αυτή τη φορά με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο!

 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

 

Η πλοκή

Ο κόμης Ρομπέν του Λόξλεϊ (Τάρον Έγκερτον), ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Λιτλ Τζον (Τζέιμι Φοξ), ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασσικό και διαχρονικό. 

Ξεκινώντας με ασταμάτητο ρυθμό, ο «Ρομπέν των Δασών» μας ξανασυστήνει τον εμβληματικό παράνομο ως τον σκοτεινό, δυνατό ήρωα μιας ταραχώδους πόλης που τον έχει απόλυτη ανάγκη. Στη συναρπαστική αυτή περιπέτεια, η πρώτη επανάσταση του Ρομπέν ενάντια σε ένα διεφθαρμένο Βασίλειο εξελίσσεται με σκληρές και εντυπωσιακές μάχες, μια απρόσμενη φιλία και ένα διαχρονικό ρομάντζο.

 

 

Με τον Τάρον Έγκερτον να ηγείται ενός δυναμικού καστ, αυτός ο Ρομπέν είναι ένας σύγχρονος ήρωας. Μπορεί να γεννήθηκε με τα προνόμια του τίτλου του Λόρδου του Λόξλεϊ αλλά τώρα επιστρέφει από τον πόλεμο σαν ένας πληγωμένος βετεράνος που έχει χάσει τα πάντα, ακόμα και την αληθινή του αγάπη, Μαριάν (Ιβ Χιούσον). Με τη βοήθεια του εξίσου «σημαδεμένου» και κάποτε εχθρού του, Τζον (Τζέιμι Φοξ), ο Ρομπέν μεταμορφώνεται σε έναν κουκουλοφόρο τιμωρό που αναζητά και επιδιώκει τη δικαιοσύνη για όλους του ανθρώπους.  «Δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία εποχής ή παραδοσιακού ύφους σε αυτή την ταινία και αυτό είναι που με έπεισε κυρίως, γιατί δεν μοιάζει σε τίποτα με όλους τους άλλους Ρομπέν που έχουμε δει. Για εμένα η ιστορία του ‘Ρομπέν των Δασών’ είναι πολύ συναφής με την εποχή που ζούμε», λέει ο Έγκερτον και υποστηρίζει ότι το σενάριο έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη συμμετοχή του στην ταινία, καθώς ήταν αυτό που τον ώθησε να αντιμετωπίσει τον Ρομπέν σαν έναν άντρα που ανακαλύπτει μια εσωτερική φλόγα και μια ικανότητα που ποτέ δεν είχε φανταστεί και όχι σαν έναν ήρωα βγαλμένο από παραμύθι.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ