Τα φετινά Χριστούγεννα θα τη βγάλουμε με Παπιγιόν (Live)

What else;

 


Article featured image
Article featured image

Η πιο όμορφη σεζόν του χρόνου είναι ήδη εδώ! Τίποτα όμως δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένο χωρίς τραγούδι και μουσική, αφού αυτά είναι που θα δώσουν στα Χριστούγεννά μας, μια υπέροχη εορταστική νότα.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι Παπιγιόν έχουν ήδη δρομολογήσει τις εμφανίσεις τους και είναι έτοιμοι να ανεβάσουν τη διασκέδαση στα ύψη κατά τη διάρκεια των εορτών.

Η εκρηκτική μπάντα φροντίζοντας να περιλαμβάνει στο ρεπερτόριό της τραγούδια για κάθε γούστο, επιλέγει αυτά που αγαπάμε περισσότερο και στις 14 Δεκεμβρίου 2018, κάνει την εμφάνισή της στη σκηνή του Down Town Live στη Λευκωσία. Παράλληλα, στις 27 Δεκεμβρίου ετοιμάζεται για μια μοναδική βραδιά στο Koursaros Music Bar στον Πρωταρά, ενώ στις 30 Δεκεμβρίου μπορείτε να απολαύσετε τους Παπιγιόν στο Dracula Club στην Λάρνακα. Στις 4 Ιανουαρίου 2019 οι Παπιγιόν θα βρίσκονται στο Ola Ellinika στη Λεμεσό για να σας χαρίσουν μια υπέροχη ρετρό βραδιά και στις 6 Ιανουαρίου 2019 θα τους βρείτε στο Dracula Club στην Λάρνακα.Οι Παπιγιόν Band αποτελούνται από τους:

Άγγελο Αυγουστή - Τραγούδι

Κωνσταντίνο Κυριάκου - Τραγούδι

Χρίστο Χόπλαρο - Κιθάρα

Στέλιο Γερασίμου - Keyboards

Πέτρο Κκάλλη - DrumsΓια πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο 99810011 ή στο Facebook


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ