Το μεγαλύτερο cupcake της Ευρώπης θα έχει γεύση κυπριακή και θα γίνει στην Κύπρο

Στις 6 Ιανουαρίου επανέρχεται το πιο γλυκό φεστιβάλ της Κύπρου μεγαλύτερο, καλύτερο και με μία πολύ μεγάλη έκπληξη.

 


Article featured image
Article featured image

Όταν ανακοίνωνε πέρσι το 1ο Desserts Festival, η Άντρη Βοσκαρίδου είχε κάποιους ενδοιασμούς για το κατά πόσο το όλο εγχείρημα θα αρέσει και θα αγκαλιαστεί από το κοινό. Φόβοι που διαψεύσθηκαν, αφού η προσέλευση του κοινού στο πιο γλυκό φεστιβάλ της Κύπρου, ήταν πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη.

Γι’ αυτό και η διοργανώτρια, Άντρη Βοσκαρίδου, ετοιμάζει φέτος ένα μεγαλύτερο και πολύ καλύτερο «γλυκό» φεστιβάλ, με πολλές εκπλήξεις.

 





ΑΡΘΡΟ: Η Άντρη εμπνεύστηκε και διοργανώνει το πρώτο «The Desserts Festival»







Μεγαλύτερη όλων, η δημιουργία του πιο μεγάλου cupcake της Ευρώπης με γεύση… τριαντάφυλλο, το οποίο θα φτιαχτεί από το Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων / Γαστρονόμων Κύπρου Eurotoques και είναι αποτέλεσμα προγραμματισμού ενός έτους.

Στο 2ο Desserts Festival το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει περισσότερα από 100 διαφορετικά επιδόρπια από όλο τον κόσμο και να δει 28 μοναδικούς εκθέτες που θα μας γλυκάνουν στο χώρο του Hilton Cyprus.

Πίτσα με νουτέλα, ζυμαρικά με σοκολάτα, την καινούργια σοκολάτα Ruby, κρασί για επιδόρπια, γλυπτά από ζάχαρη, εδώδιμα έργα τέχνης και άλλες γλυκές δημιουργίες φτιαγμένες αποκλειστικά για το φεστιβάλ.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ένα καφέ ή τσάι από το Coffee Island και το αγαπημένο «Γαλατάκι Χαραλαμπίδης Κρίστης». 

 

Είσοδος €4 (παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν)

6 Ιανουαρίου 2019 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00

Αποκλειστικός Χορηγός Επικοινωνίας: Check In Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του www.thedessertsfestival.com ή στο Facebook https://www.facebook.com/TheDessertsFestivalCyprus/


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ