Η αινιγματική και παράλληλα συγκινητική ανάρτηση του Νίνο για τα μοναχικά του Χριστούγεννα

Τι έχει συμβεί με τον γνωστό τραγουδιστή;

 


Article featured image
Article featured image

Από την πρώτη φορά που τον γνωρίσαμε, ως συμμετέχοντα στο μουσικό ριάλιτι «Fame Story», ο Νίνο Ξυπολητάς είχε δείξει ότι δεν ήταν ακόμη ένα φιλόδοξο παιδί που μόνη του έγνοια είχε τη άνευ λόγου δημοσιότητα.

Μια αινιγματική προσωπικότητα, η οποία σε όλη την επαγγελματική του πορεία, διατηρούσε πάντα χαμηλό προφίλ με ελάχιστες συνεντεύξεις, λίγες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ προτιμούσε να προκαλεί μέσα από τη δουλειά του.

Στην πορεία, ο ίδιος επέλεξε να απομακρυνθεί, μέχρις ότου έγινε γνωστό ότι παντρεύτηκε την Χρυσή Βαρδινογιάννη, έκαναν μαζί δύο παιδιά και τον Αύγουστο του 2017 χώρισαν.

Ένα περίπου χρόνο μετά τον χωρισμό του, ο Νίνο μέσα από μία ιδιαίτερη εξομολόγηση – ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram βγάζει προς τα έξω μιαν άλλη του πλευρά, πιο εσωτερική και ευαίσθητη, ενώ δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι συμβαίνει μαζί του σήμερα.Ακολουθεί η ανάρτηση του Νίνο:
 


 

 


 

  

 

 


 

 


 

 

 


—Αυτό εδώ πίσω μου, είναι το Εορταστικό μου τραπέζι για φέτος.— Αυτή είναι η πραγματικότητα.Εγώ και εγώ. Σήμερα έγραψα,έψαξα,μίλησα με τα παιδιά μου,μίλησα με την οικογένειά μου,πήγα σε δυο φίλους μου,κάναμε μια πολύ ωραία κουβέντα,και τώρα γύρισα-ούτε κάν στο σπίτι μου-,αλλά θέλω να ξέρετε εκεί έξω εσείς οι μόνοι,οτι υπάρχουν κιάλλοι που περνάνε τις γιορτές σαν εσάς.Όπως εγώ. —— Είμαι εδώ μόνος,αλλά γεμάτος,συγκροτημένος,πιο δυνατός απο ποτέ. Εκεί φαίνεται η κράση σου.Εκεί φαίνεται το υλικό σου.Εκεί φαίνονται όλα. Στο τίποτα. Όταν είσαι μόνος. Κοίταξε να είσαι δυνατός. Και αν δεν είσαι,να γίνεις! Γρήγορα! Τώρα! . . Μην μπερδεύεστε με την τέλεια φωτογραφία που χαζεύετε στο διαδυκτιο. Μούφες είναι όλα. Ξέρετε τι λέω. . . Μόνοι μας ερχόμαστε στον κόσμο. Μόνοι μας φεύγουμε. Στο ενδιάμεσο μην αισθανθείτε ποτέ μόνοι. Βρείτε τα με τον εαυτό σας,και δε θα είστε ποτέ μόνοι. ———— Χρόνια μου πολλά λοιπόν. Τα λέμε του χρόνου. Υγεία. Οικογένεια. Φίλοι. Και συγκεντρωμένο μυαλό. Αυτά σας εύχομαι. . ————— ΣΣΣΞ. 27/12/2018 —————

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) στις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ