Δουλεύοντας στα Starbucks δεν είσαι απλώς ένας ακόμα barista!

Το να είσαι partner στα Starbucks σημαίνει ότι έχεις την ευκαιρία να είσαι κάτι παραπάνω από εργαζόμενος (#tobeapartner).

Δουλεύοντας στα Starbucks δεν είσαι απλώς ένας ακόμα barista!

Το να είσαι partner στα Starbucks σημαίνει ότι έχεις την ευκαιρία να είσαι κάτι παραπάνω από εργαζόμενος (#tobeapartner).

Article featured image
Article featured image

Πολλές ευκαιρίες εμφανίζονται για να αναπτυχθείς ως άνθρωπος, να εξελίξεις την καριέρα σου και να «μεγαλώσεις» εντός της κοινότητας στην οποία ανήκεις. Να ζήσεις και να κάνεις κτήμα σου την φιλοσοφία των Starbucks που είναι ότι «δραστηριοποιούνται στον χώρο των ανθρώπων σερβίροντας καφέ και όχι στον χώρο του καφέ σερβίροντας ανθρώπους».

Στα Starbucks οι εργαζόμενοι δεν είναι απλά υπάλληλοι, αλλά συνεργάτες (partners) , η επιλογή των οποίων γίνεται με κριτήριο την πίστη σε ένα κοινό σύστημα αξιών ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου, καταγωγής ή οικογενειακής κατάστασης.


Δουλεύοντας στα Starbucks είναι η ευκαιρία σου να χτίσεις μια σταθερή καριέρα και να γίνεις όσο καλύτερος μπορείς. Να συνδεθείς με κάτι μεγαλύτερο. Να προσδώσεις αξία στον κόσμο και να αναγνωριστείς για όλα αυτά που κάνεις κάθε μέρα. Όλα αυτά είναι εδώ για εσένα και σε περιμένουν!

Η εταιρία προσφέρει σε όλους τους εργαζόμενους πολλές ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης ώστε να προσαρμοστούν σε νέους ρόλους, να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους στο μέγιστο και να προετοιμαστούν για υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικών αρμοδιοτήτων και ηγεσίας. Οι νέοι partners καλωσορίζονται με ένα εισαγωγικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με βάση το ρόλο που θα τους δοθεί και τις ανάγκες του κάθε καταστήματος. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να βοηθήσει τον κάθε partner να κατανοήσει και να εμβαθύνει στην κουλτούρα των Starbucks και να τον προετοιμάσει για την επιτυχημένη πορεία του σε βάθος χρόνου. Αυτά τα γερά θεμέλια αποτελούν ισχυρή βάση για οποιαδήποτε θέση και προετοιμάζουν το έδαφος για τη μελλοντική εξέλιξη και σταδιοδρομία του εκάστοτε partner. Κατόπιν, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Starbucks παρέχει στοχευμένη εκπαίδευση, έτσι ώστε να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες ανάπτυξης του κάθε επιπέδου εργασίας τόσο με εσωτερικά σεμινάρια όσο και με επιμορφωτικά σεμινάρια εκπαιδευτικών φορέων, και ειδικό πρόγραμμα επιμόρφωσης σχετικά με την τέχνη του καφέ.


career-center.jpg


Τα Starbucks διαθέτουν ένα μοναδικό εργασιακό περιβάλλον, που προάγει το αίσθημα του ανήκειν και στην οποία όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Για αυτόν τον λόγο, οι partners νιώθουν ότι είναι μέλη μιας επιχείρησης που νοιάζεται για αυτούς, αναγνωρίζει τις προσπάθειες, τις πρωτοβουλίες και το έργο τους και παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα περαιτέρω εκπαίδευσης και εξέλιξης μέσα σε αυτή. Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι partners κάνουν πράξη καθημερινά τις αξίες που υποστηρίζουν όπως υπευθυνότητα, εργατικότητα, διαφάνεια, αλληλεγγύη, ομαδικότητα και αλληλοσεβασμό, δουλεύοντας όλοι μαζί για την επίτευξη των κοινών στόχων. Δεν είναι τυχαίο ότι οι partners αποτελούν την κινητήρια δύναμη για την επιτυχία της εταιρίας.


2_baristas.jpg


Η αποστολή των Starbucks τα συνοψίζει όλα μέσα σε μια φράση: «Να εμπνέουμε και να καλλιεργούμε το ανθρώπινο πνεύμα, έναν άνθρωπο, μια κούπα καφέ και μία γειτονιά κάθε φορά».

barista_new_logo_apron.jpg



Αν και εσύ θες να μοιραστείς αυτήν την εμπειρία και γίνεις μέλος μια ομάδας που συνεχώς αναπτύσσεται και μεγαλώνει, δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου στο jobscy@starbucks.com.gr ή να επισκεφτείς σήμερα κιόλας ένα κατάστημα Starbucks.



green_cup.jpg

Βρες τους online στο www.starbucks.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ