Φοιτήτρια δημοπρατεί την παρθενιά της για να πληρωθούν τα χρέη της μητέρας της.

«Με μεγάλωσε μόνη της, μου έμαθε καλούς τρόπους και αυτοσεβασμό και θέλω να της τα ξεπληρώσω», δήλωσε η 18χρονη.

 


Article featured image
Article featured image

Παρότι είμαστε υπέρμαχοι της ελευθερίας της έκφρασης και στο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να διαθέτει το σώμα και τον εαυτό του, όπως αυτό επιθυμεί, θεωρούμε πως η 18χρονη φοιτήτρια που θέλησε να δημοπρατήσει την παρθενιά της για χρήματα, έδρασε κάπως βεβιασμένα. Ωστόσο αν αυτή θεωρεί πως αυτός είναι ο ορθός τρόπος, τότε εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να κρίνουμε.

Η 18χρονη Jade, φοιτήτρια διοίκησης επιχειρήσεων, αποφάσισε εν ολίγοις να θέσει σε δημοπρασία την παρθενιά της, για να βοηθήσει τη μητέρα της να ξεχρεώσει, αφού νιώθει πως έχει υποχρέωση να το κάνει. Η ίδια αναφέρει ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον της, ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αγόρι επειδή η μητέρα της την είχε συμβουλεύσει να αφοσιωθεί στις σπουδές της και μετά να κοιτάξει τις σχέσεις.

Το άνοιγμα της προσφοράς στη δημοπρασία ξεκινάει από τις 110 χιλιάδες ευρώ. «Έχω αποφασίσει να βγάλω σε δημοπρασία την παρθενιά μου για να μπορέσω να βοηθήσω τη μαμά μου να αντιμετωπίσει κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Με μεγάλωσε μόνη της, μου έμαθε καλούς τρόπους και αυτοσεβασμό και θέλω να της τα ξεπληρώσω», δήλωσε το 18χρονο κορίτσι.

 



 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ