Στις 4 Μαρτίου θα σε δω στην Πάφο

Οι δρόμοι της Πάφου αναμένεται να πλημμυρήσουν με σχεδόν 3,000 άτομα.

 


Article featured image
Article featured image

3,000 δρομείς θα συμμετάσχουν στην 20η επετειακή διοργάνωση του Logicom Cyprus Marathon, που θα γίνει την Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018.

Δρομείς από 50 και πλέον χώρες θα σχηματίσουν ένα πολύχρωμο «ποτάμι» και θα δώσουν ζωντάνια στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης του 2017.

Η διαδρομή για τους Μαραθωνοδρόμους θα ξεκινήσει από την Πέτρα του Ρωμιού, όπου σύμφωνα με τον Όμηρο γεννήθηκε η θεά της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτη και θα τερματίσει στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου. Παράλληλα με τον αγώνα του Μαραθωνίου δρόμου θα διοργανωθούν και Ημι-Μαραθώνιος (21χλμ.) αλλά και αγώνες δρόμου 10 και 5 χιλιομέτρων.

Η Πάφος, ένα σαγηνευτικό τουριστικό θέρετρο με σύγχρονη υποδομή, θα υποδεχθεί περίπου 1,500 ξένους δρομείς, με τους περισσότερους να συνοδεύονται από συγγενείς και φίλους. Αυτή η εισροή τουριστών φέρνει μαζί της πολλά πλεονεκτήματα για την Πάφο αλλά και κατ’ επέκταση για την Κύπρο. Ο 20ος Logicom Cyprus Marathon προάγει επίσης και τον εσωτερικό τουρισμό μιας και πολλοί Κύπριοι θα συνδυάσουν ένα οικογενειακό διήμερο στην Πάφο με τη συμμετοχή τους στο Μαραθώνιο. Είναι εμφανές πλέον ότι οι Κύπριοι αγκάλιασαν την εκδήλωση μιας και οι θέσεις για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων έχουν εξαντληθεί (sold out).

 

 

Ο πιο ιστορικός Μαραθώνιος της Κύπρου, ο οποίος διοργανώνεται από το 1999, θα γιορτάσει την 20η του διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις αλλά και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες! Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την εκδήλωση η εταιρεία Logicom,  με την βοήθεια της οποίας η εκδήλωση έχει ξεπεράσει το στενό πλαίσιο μιας απλής αθλητικής εκδήλωσης και έχει εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών που υπηρετεί τον αθλητικό όσο και τον πολιτιστικό τομέα.

Η γενέτειρα της Αφροδίτης, το Μεσαιωνικό Κάστρο και τοπία από τη Μεσογειακή παραλιακή διαδρομή που κόβουν την ανάσα, συνθέτουν ένα υπέροχο μείγμα για μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής.

 

Δήλωσε συμμετοχή εδώ: goo.gl/7tJcKr

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ