10 +1 περιπτώσεις που αποδεικνύουν πως το να οδηγείς στους κυπριακούς δρόμους είναι τρομακτικό

Πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζεις.

 


Article featured image
Article featured image

Το έχουμε αναλύσει πολλές φορές και δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι οι Κύπριοι οδηγοί είμαστε λίγο πολύ «αμπάλατοι».

Οδηγούμε έχοντας την εντύπωση ότι ο δρόμος είναι δικός μας, σταθμεύουμε όπου βρούμε χωρίς να μας νοιάζει αν προκαλούμε πρόβλημα σε κάποιον συνάνθρωπό μας, δεν τηρούμε τους βασικούς κανόνες του ΚΟΚ και φυσικά, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, πολλοί δεν τηρούν καν τους βασικούς κανόνες ασφαλείας. Ξέρετε, τα αυτονόητα.

Εκτός και αν πρέπει κάποιος να διαθέτει τρία πτυχία και δύο μεταπτυχιακά για να αντιληφθεί πως οτιδήποτε φορτώνεται στους ακάλυπτους αποθηκευτικούς χώρους των αυτοκινήτων ή στην οροφή τους πρέπει να ασφαλίζεται με ιδιαίτερη προσοχή πριν βγει στο δρόμο, για ευνόητους λόγους.

Όπως φαίνεται όμως τα αυτονόητα, που αναφέραμε πιο πάνω, δεν ισχύουν για όλους κάτι που οι 8 περιπτώσεις τις οποίες αλιεύσαμε από το group «I LOVE Cyprus ΡΕ» αποδεικνύουν περίτρανα δίνοντάς μας έναν πολύ καλό λόγο να μην αγαπάμε την Κύπρο.

 







 

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην αιτία που αποτέλεσε έμπνευση για το πιο πάνω άρθρο, που δεν ήταν άλλη από το χθεσινό περιστατικό που συνέβη στην Πάφο και αφορούσε φέρετρο το οποίο βρέθηκε στη μέση του δρόμου όταν άνοιξε η πίσω πόρτα της νεκροφόρας την ώρα που μετέφερε τον νεκρό στην εκκλησία.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ