Αυτή είναι η dream team της CITY για το τουρνουά 5Χ5 Neymar Jr’s Five

Κάθε φορά που κατεβαίνουμε στο γήπεδο με την παρέα για ένα παιχνίδι φούτσαλ, μπάσκετ, beach volley ή οτιδήποτε άλλο, εννοείται πως βάζουμε στοίχημα. Αυτή τη φορά το στοίχημα είναι… να μη μας μαζεύουν με το φορείο.

 


Article featured image
Article featured image

Και είμαστε σίγουροι πως θα το κερδίσουμε!

Γιατί θα το κερδίσουμε; Για τον αν θα είμαστε οι νικητές του τουρνουά (φούτσαλ) 5Χ5 Neymar Jr’s Five δεν είμαστε σίγουροι και δεν μας νοιάζει κιόλας -αν και μεταξύ μας, θα ‘ταν ωραία φάση αν καταφέρναμε να είμαστε εμείς η ομάδα που θα κερδίσει τελικά το τοπικό τουρνουά και θα πάει στη συνέχεια στον Παγκόσμιο Τελικό, στη Βραζιλία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, έχοντας τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει τον Neymar Jr από κοντά!

Είμαστε όμως σίγουροι πως δεν θα μας μαζεύουν με το κουταλάκι και πως δεν θα χρειαστούμε φιάλες οξυγόνου, πολύ απλά γιατί κάνουμε σκληρή προετοιμασία. Χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί, χωρίς να έχουμε κάνει ούτε και ένα meeting, ο καθένας μόνος του προετοιμάζεται σκληρά για το επικείμενο τουρνουά του οποίου οι προκριματικοί αρχίζουν στις 15 Απριλίου.



Βρες εδώ όλες τις πληροφορίες και δήλωσε συμμετοχή με την ομάδα σου: www.neymarjrsfive.com/el/CY

 

Δες πιο κάτω τους υπέροχους 6 της CITY (τον έβδομο ακόμα τον ψάχνουμε…) και μάθε τι είδους προετοιμασία κάνει ο καθένας (κι εμείς τώρα τα μαθαίνουμε ο ένας για τον άλλο, μη φανταστείτε…), αλλά και τι θα ήθελε ο να πει στον Neymar σε περίπτωση που κοιμηθεί ο Θεός και καταφέρουμε τελικά να πάμε ως τη Βραζιλία στις 21 Ιουλίου!

 

 

Ανδρέας Κάτσιης

Προετοιμασία: Συνήθως θα παραγγείλω μια πίττα μιξ ενισχυμένη και θα τη συνοδεύσω με μία μεγάλη μπίρα για να κατεβεί πιο εύκολα. Παράλληλα με την άνω και κάτω γνάθο, φροντίζω να γυμνάζω και τα δάχτυλα των χεριών αλλάζοντας τα κανάλια στην τηλεόραση.

Στον Neymar: Δεν γνωρίζω τον άνθρωπο προσωπικά, αλλά όταν τον συναντήσω (γιατί σίγουρα θα πάμε Βραζιλία), θα ήθελα να τον ρωτήσω τι κάμνει, πώς νιώθει κάποιος που είναι εκατομμυριούχος, νέος, πετυχημένος και διάσημος, Για να ξέρω πώς να το χειριστώ κι εγώ αύριο - μεθαύριο!

 

 

Λούης Καστελλανή

Προετοιμασία: Έχω ξεκινήσει με τεχνικές yoga γιατί είμαι παίχτης ψυχολογίας, ενώ θα ακολουθήσω και μια κυκλική εκγύμναση με fast foods για να σοκάρω λίγο το σώμα μου.

Στον Neymar: Η ομάδα μου σίγουρα θα κερδίσει το τουρνουά, δεν υπάρχουν σκέψεις αμφιβολίας, όπως αναφέρω και πιο πάνω είμαι παίχτης ψυχολογίας. Θα ήθελα να τον ρωτήσω εάν θα τον ενδιέφερε να ανοίξουμε μαζί μια ταβέρνα, στη Βραζιλία, εξειδικευμένη σε σουβλάκια-mix.

 

 

Αχιλλέας Χατζηχαραλάμπους

Προετοιμασία: Δεν θα προετοιμαστώ καν για το τουρνουά γιατί είμαι σίγουρος ότι θα καταρρεύσω. Μόνο με την ιδέα κουράστηκα.

Στον Neymar: Neymar, είσαι καλός αλλά χρειάζεσαι δουλεία. Επίσης, θα τον ρωτούσα αν σηκώστηκε  η τρίχα του με το ψαλιδάκι του Cristiano Ronaldo.

 

 

Παναγιώτης Λοϊζίδης

Προετοιμασία: Βασικά, γεννήθηκα έτοιμος!

Στον Neymar: Είσαι παιχτούρα, μεγάλη παιχτούρα.

 

 

Γιώργος Παπαδόπουλος

Προετοιμασία: Φυσική κατάσταση και διατροφή… εδώ και τρεις μήνες! Προπόνηση με την ομάδα της CITY κάθε πρωί, πριν τη δουλεία αλλά και απογευματινή προπόνηση.

Στον Neymar: Θα ήθελα να μάθω κάτι απλό. Αν θα πάει πίσω στην Ισπανία και στη Ρεάλ Μαδρίτη.

 

 

Μιχάλης Μιχαηλίδης

Προετοιμασία: Καθημερινά γυμναστήριο που το χάραμα, στη συνέχεια πρωτεϊνούχο ρόφημα, καλή διατροφή και εννοείται πως παίζω ποδοσφαιράκι στο σφαιριστήριο. Έννεν το ίδιο, αλλά ως εκεί φτάνουν οι αντοχές μου (προς το παρόν τουλάχιστον). Τη μέρα του ματς όμως θα τα δώσουμε όλα. Ένα, δύο, τρία… C-I-T-Y.

Στον Neymar: Θέλω πραγματικά να τον ρωτήσω τι πίνει και δεν μας δίνει, αν και είμαι σίγουρος για την απάντηση! Κάτι σε energy drink ίσως…

 

 

Βάλε κι εσύ τα δικά σου φίλτρα με ένα κλικ ΕΔΩ (αφού εγγράψεις την ομάδα σου ΕΔΩ) και κάνε share τη φωτογραφία (με ή χωρίς τον Neymar) στα social media!

Θα τα πούμε στο γήπεδο!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ