Το πρωταπριλιάτικο άρθρο για τους αεροψεκασμούς που έγινε πιστευτό [και viral]

Απανταχού ψεκασμένοι ενωθείτε!

 


Article featured image
Article featured image

Είναι παντού, είναι πολλοί και είναι κατά κάποιο τρόπο επικίνδυνοι αφού όχι μόνο εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν, αλλά φροντίζουν με την κάθε ευκαιρία να το διαδίδουν ενώ πιστεύουν κάθε σχετικό άρθρο που δημοσιεύεται, έστω και αν το ημερολόγιο γράφει 1η Απριλίου.

Παραβλέποντας, λοιπόν, αυτή την ασήμαντη λεπτομέρεια, κάποιοι διαβάζοντας χθεσινό άρθρο (Κυριακή 1η Απριλίου) από το kitasweather.com με τίτλο «Όλη η αλήθεια για τους αεροψεκασμούς» ένιωσαν ότι επιβεβαίωσαν τις βάσιμες υποψίες που είχαν τόσο καιρό και φρόντισαν να το διαδώσουν κοινοποιώντας το άρθρο.

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση διαδόθηκε –ως αληθινή- πολύ γρήγορα ανάμεσα στους ομοϊδεάτες αεροψεκασμένους και χωρίς πολλά-πολλά άρχισαν τα σχόλια και οι συζητήσεις για όλα τα κακά της μοίρας μας, τα οποία προέρχονται φυσικά από τους αεροψεκασμούς.

Και αφού γελάσαμε και τρολάραμε χθες, σκεφτήκαμε πως σήμερα θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσουμε πως το εν λόγω άρθρο του kitasweather.com, ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα και τίποτα απ’ όσα αναφέρει δεν ισχύουν.

Και παρότι όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μας ψεκάζουν, δυστυχώς, αυτό δεν είναι αλήθεια.

 

Διαβάστε το άρθρο το οποίο προκάλεσε σύγχυση στους αναγνώστες ΕΔΩ.

 

Κάποια ενδεικτικά σχόλια που έπαιξαν κάτω από το άρθρο:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ