Η Αγία Νάπα ετοιμάζεται να υποδεχτεί (ξανά) ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ

Η περσινή του επιτυχία οδήγησε τους διοργανωτές να το επαναλάβουν.

 


Article featured image
Article featured image

Tο 2017, το Living Color Music & Arts Festival χάρισε μια μοναδική μουσική εμπειρία στην Ευρώπη. Ήταν ένα φεστιβάλ που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ πριν, με guest DJs όπως μεταξύ άλλων, ο Dimitri Vegas & Like Mike, ο NERVO και ο Nicky Romero. Η έκπληξη πολλών ήταν αναμφισβήτητη και η εμπειρία πρωτόγνωρη και καθώς περνούσε ο χρόνος, το φεστιβάλ συνέχισε να συζητείται με τις εντυπώσεις που άφησε.

Η Αγία Νάπα είναι έτοιμη και φέτος να γράψει το δεύτερο κεφάλαιο του Living Color Music & Arts Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 σε μια μέρα γεμάτη τέχνη, μουσική και υπερθέαμα, με εκρηκτικές εμφανίσεις πολλών γνωστών καλλιτεχνών όπως R3HAB, Ayo & Teo, Thomas Gold, Will Sparks, Jaden Bojsen καθώς και ντόπιων μουσικών παραγωγών όπως, WSTD και Ghetto Funk. Το Living Color Music & Arts Festival φέτος ετοιμάζεται λοιπόν να προσφέρει μια full εμπειρία αισθήσεων και μουσικής σε ένα 9ωρο πρόγραμμα με ήχους από electro, electro bounce, hip hop, RnB και live σκηνές με ένα θεαματικό finale.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.livingcolorfestival.com και για λίγες μέρες τα εισιτήρια θα διατίθενται στη χαμηλότερη τιμή από ποτέ! Θα μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Γενικής Εισόδου καθώς και VIP εισιτήρια. Όλοι αναμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό το φετινό φεστιβάλ με το αυξανόμενο status των εισιτήριων να είναι σε εξαιρετικά υψηλή ζήτηση για την έκδοση του 2018, οπότε κρατήστε στο ημερολόγιο των καλοκαιρινών πάρτι σας το Σάββατο 7 Ιουλίου και φροντίστε να πάρετε το εισιτήριό σας προτού είναι πολύ αργά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ